EPUN UUDET FRENDIT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Maanantai ei tunnu ollenkaan niin kolkolta ajatukselta, kun sen aloittaa katselemalla koiranpentujen kuvia. Unto ja Luna ovatkin teille jo vanhoja tuttuja, mutta lauantaina Epulla olikin jännät paikat- se pääsi tutustumaan ensimmäistä kertaa lähipiirin laumamme uusimpiin pikkutyyppeihin!

18114

Unto ihastui Eppuun heti ja Eppu olikin kaikesta huomiosta ihan onnensa kukkuloilla eikä sitä edes haitannut, vaikka Unski tykkäsikin näykkiä sen korvatupsuja. Lunakin lämpeni Eppu-sedälle lopulta ja kaikki kolme kipittivät peräkanaa kummitätini pihassa. Mutta katsokaa miltä jättiläiseltä meidän Epi oikein näyttääkään! Haha, jännityksellä odotamme minkäkokoisia Lunasta ja Unskista kasvaa, voipi olla, että kesään mennessä ovat jo asetelmat muuttuneet ja Eppu on porukan pienin.

1596557_658197184218316_484781193_o 181142 1

Ihanaa jos Eppu nyt näistä pikkutyypeistä saisi uusia sydänystäviä. Parisen vuotta sitten tapahtunut ikävä tapahtuma koirapuistossa jäi varmaankin hieman kummittelemaan Epun mieleen ja uusiin koiratuttavuuksiin Eppu tutustuu melko varauksella. Näiden pentujen kanssa ei kuitenkaan ollut mitään ongelmaa, vaan Eppu otti ne heti kavereikseen ja oli aivan onnessaan, kun Unski kävi pussailemassa sen kuonon märäksi. Ystävyyttä ensi lipaisulla.

181143

// Eppu has some cute new friends! I think that Monday can’t go wrong, if you start it by looking at the pictures of the cute puppies! Eppu met Luna and Unto for the first time this Saturday and they had so much fun while running in the snow! I have a feeling that these three are going to be good friends.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.