SAALIINI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

2 1

Sen tonttutauluhämmennyksen jälkeen ja tyhjin käsin kirppiksiltä poistuttuani päätin käydä vinguttamassa loppuun lahjakorttini Gina Tricotilla. Jaksan aina marmattaa siitä kuinka kirpparihinnat ovat nykyään aivan omissa sfääreissään, ja väitänkin tehneeni edullisempia löytöjä tällä kertaa myymälästä kuin kirppikseltä. Kerrankin istui myös aleonnetar olkapäälläni, jonka ansiosta löysin vaatekaappiini aivan ihania aarteita.

3

Paras ja ehdottomasti myös pehmein löydöistäni oli laventelinsävyinen pörröneule, jonka hintalapussa roikkui viiden euron hinta. V-kauluksinen pusero on ihanan pehmeää materiaalia ja sävyllään se tuo raikkaan tuulahduksen puseroideni joukkoon. Ehdoton uusi suosikki, joka pääsi heti tänään päälle pakkasilla lämmittämään.

Valkoinen läpikuultava paita, sekin 5 euroa, oli saatava, sillä omistan jo samaisen kauniin puseron mustana ja olen siihen kovin tykästynyt. Klassinen pusero, joka sopii osaksi monia eri asuja, ikuisuuspusero jos minulta kysytään.

5 7 8

Kolmen euron asennepanta sopii täydellisesti lenkkeilyyn, sitä tuskin tullaan muulloin kuin lenkkipoluilla päässäni näkemään, mutta tämän Instagram-suurkuluttajan huumoriin tämä ostos osui ja upposi. Mukaan lähtivät myös rennot, ja vähän turhan suuret boyfriend-farkut, jotka ovat nappivalinta kevääksi hieman istuvampien yläosien kaveriksi.

Tällä ostossaaliilla tonttutauluhämmennyskin talttui kummasti ja tämä happyshopper oli sunnuntaishoppailuihinsa enemmän kuin tyytyväinen.

// This is what you get when you put together Sunday and Shopping and Sales, a lot of great new stuff to my wardrobe! Which one is your favourite? I love that lilac sweater so much, it’s so fluffy!! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.