…NIISTÄ KIRPPISLÖYDÖISTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Aamulla uhkasin tekeväni hyviä kirppislöytöjä.

Aivan liian usein kirpputoreilla joutuu nykyään valtavan hämmennyksen pauloihin. Kymmenen euroa kulahtaneesta ketjuliikkeen t-paidasta, viisi euroa puolityhjästä rasvapurkista, viisikymmentä euroa feikkiluikkarista. Sitten joskus, se hämmennys on niin valtava, että kirppistelijä menee sanattomaksi.

IMG_1899

Taidetta on niin kovin monenlaista, enkä halua arvostella kenenkään taiteellisia lahjoja tai näkemyksiä, mutta alitajuntaisestikin sitä alkaa tälläisen teoksen nähtyään miettiä, että MITÄ IHMETTÄ. Mihin sinä tämän taulun laittaisit? Ehkäpä lastenhuoneeseen? Keittiöön? MITÄ IHMETTÄ. Don’t get me wrong, mutta ehkäpä en vain kuulunut taulun genren kohderyhmään.

Tämä 18 euron öljyvärimaalaus jäi odottamaan uutta omistajaansa Radiokirppikselle. Kipin kapin hakemaan tonttuäiti poikasineen talteen..

Taulu sai minut niin valtavan hämmennyksen valtaan, että en tehnyt koko kirppiskierrokselta yhtäkään hankintaa (.. ja kohta joku tulee kommenttiboksiin kertomaan, että Noora tämä on sen ja sen superkuuluisan taitelijan teos).

// This painting on a fleamarket was so bizarre that I just had to ask you what do you guys think of it. And no, I did not buy it.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.