KARHUKASSIN KERA SARJAKUVAILEMASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

DSC02346DSC02324 DSC02360

 ”There comes Mr. Clark Kent”, huusi eräs koditon peräämme, kun kävelimme Matin kanssa hänen ohitseen. Tuo letkautus on jäänyt elämään ja taisi osua ja upota Mattiin niin, että ruutupaita+silmälasit-yhdistelmät ovat jääneet reissun aikana vähän vähemmälle.

Tänään bussilla kurvaillessamme tämä sarjakuvamaailman amatööri oppi myös, että New Yorkista löytyy muitakin sarjakuvista tuttuja paikkoja ja hahmoja. Muitakin kuin Mattini siis. The Flatiron Building, kuin pannukakuksi litistetty talo Madison Square Parkin läheisyydessä, saattaa nimittäin olla tuttu niille, jotka fanittavat Spidermania. Oppaamme kertoi, että Hämiksen työpaikka sijaitsee juurikin näillä nurkilla. Nyt tiedän senkin, ja erinomaisen asukuvataustankin tuo arkkitehtuurin helmi tarjosi kiertelymme lomassa.

DSC02337 DSC02325 DSC02358

Kukas se siellä? No Uhana Designin maailman paras reissukassi tietenkin! Nappasin kassin mukaani kotoa ja se onkin tullut tarpeeseen. Laukkuun sujautettu kangaskassi on toiminut nimittäin erinomaisena lisätilana, kun shoppailumania on iskenyt kaupungilla kierreskellessä. Karhukassi on muuten niin mainio katseenvangitsija, huomasin eilenkin kuinka ohikulkijoiden kasvoille syttyi iloinen hymy kassini nähtyään!

Toinen näiden asukuvien helmi onkin sitten tuo kaulallani oleva ihanan värinen uusi huivini, kolmen dollarin löytö hotellillamme sijaitsevasta matkamuistomyymälästä. Harmaa ja vaaleanpunainen sopivat yhteen täydellisesti ja näillä pakkaslukemilla ovat sekä huivi että tuo lämmin BikBokin villakangastakki olleet lyömätön yhdistelmä. Kun jalkoja vielä kaiken lisäksi lämmittävät mummun tekemät reissuvillasukat, on tämä kylmiin olosuhteisiin tottunut suomalainen pärjännyt täällä erinomaisesti.

DSC02351 DSC02361 DSC02352

TAKKI/ JACKET  BIKBOK (MK & A OLSEN)  HUIVI/ SCARF FROM NEW YORK  NEULE/ SWEATER MICHAEL KORS  FARKUT/ JEANS GINA TRICOT  KENGÄT/ SHOES SPIRIT STORE (*blogin kautta saatu)  LAUKKU/ BAG H&M  KASSI/ BAG UHANA DESIGN

Nyt on shoppailut shoppailtu ja lauantai onkin viimeinen kokonainen päivämme isossa omenassa. Luvassa on museovisiitti ja kiertelyä Central Parkissa- uskomatonta, että olemme olleet täällä jo viikon.

Eppua (ja kinastelukaveriani Roosaa <3) on jo kova ikävä, mutta samalla on pakko todeta, että olen tainnut jo kotiutua tänne. Se jos mikä vasta uskomatonta onkin.

// The Flatiron Building, my Uhana Design’s bearbag and the new three-dollar-scarf from our hotel’s giftshop were an excellent combination for these outfitpictures. It has been a windy and cold few days here in New York, but don’t worry, I’ll survive, we Finns are used to it. ;)


Posted in muoti and tagged , by NOORA.