LOUNAS VINKIKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

59

Kello lähentelee jo lounasaikaa ja siksipä päätinkin vinkata teille herkullisesta uudesta lounastuttavuudesta, jonka kävimme testaamassa Matin kanssa eilen käydessämme Stockalla vaihtamassa rahaa määränpäämme valuuttaan.

Kesällä Stockmannin yläkertaan avattu Fazer Café houkuttelee jo pelkällä viihtyisällä sisustuksellaankin (..rakastan noita valaisimia!) istahtamaan alas juomaan kupposen kahvia, mutta eilen yllätykseksemme huomasimme, että tästä ”kahvilasta” saa myös herkullisen lounaan. Paikka osui niin sopivasti matkamme varrelle, joten päätimme testata millaisia lounasvaihtoehtoja listalta löytyykään.

58

Eilispäivän lounaana olivat lammaspyörykät (9,70) muusin kera, joita Matti päätti maistaa. Itse valitsin listalta aikuisten annoksen lihapullia ja muusia ja annokseen kuului myös tuoresalaatti sekä huikean herkullinen leipävalikoima, josta sai viipaloida itselleen haluamaansa leipää aterian kaveriksi. Annokseni oli suuri ja täyttävä, ennen kaikkea myös maukas ja vaikka aluksi hieman kauhistelinkin 10 euron hintaa, olin hintalaatusuhteeseen todella tyytyväinen. Pienen miinuksen annan tosin kuppiin valmiiksi annostellusta salaatista, joka oli jo hieman nuutuneen oloista vaikkakin maistui kyllä tuoreelta. Salaatin sai nimittäin kassalta kylmäkaapista mukaansa tilausta tehdessään.

51

Tutustuin vielä myöhemmin Fazer Cafén ruokalistaan netissä ja hämmästelin sitä kuinka vaihtelevia annoksia ravintola lounaaksi tarjoaakaan. Valikoimissa on nimittäin myös keittoja ja salaatteja, joka makuun jotakin. Lounaslistan löydät täältä. Huomiselle päivälle merkitty joululounaskin kuulostaa melko herkulliselta..

Oletteko käyneet jo lounastamassa Fazer Caféssa? Samalla kannattaa käydä tsekkaamassa Stockan jouluosasto. Ah, sitä kimallusta ja joulufiilistä!

// It’s always refreshing to try out new places to have lunch! Yesterday I ate in Fazer Café and the food tasted amazing. Meatballs and mashed potatoes, my all-time-favourite!


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.