POSTIPATELLE JAETTAVAA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

5

Joka vuosi suunnittelen jättäväni joulukorttien lähettämisen väliin. Sitten joka vuosi, vain paria päivää ennen kun joulukorttien tulisi jo olla matkalla vastaanottajilleen, löydän itseni osoitteita korttiin raapustelemasta. Joulukorttien saamisessa on oma viehätyksensä. Koko maailma on nykyään niin sähköinen, että etanapostin olemassaolon välillä jopa unohtaa. Kukapa nyt veisi kirjeen postiin, kun saman asian saa perille sähköpostina viidessä minuutissa parin päivän sijaan?

No mutta onhan se nyt aivan eri asia.

18

Yleensä olen näpertänyt joulukortit itse, mutta tänä vuonna joulun alle on osunut niin paljon tekemistä ja puuhaa, että aikaa ei korttien tekemiseen ole ollut. Tänä vuonna sain kuitenkin niin mieluista joulupostia Decora Framen Johannalta, että korttiongelmani oli hetkessä ratkaistu. Sisustuskortteihin erikoistuneen Decora Framen kanssa meillä on myös teille sisustamisesta innostuneille ihana arvonta luvassa heti ensi viikoksi. Joulukorttien lisäksi Johannan verkkokaupasta löytyy nimittäin aivan upeita tekstikortteja vaikkapa kehystettäväksi. Malttakaahan ensi viikkoon!

Ainutlaatuisten ja upeiden joulukorttien lisäksi ehdin eilen ihastella vuoden 2013 joulupostimerkkiä. Jouluhalaus-nimellä kulkeva Susanna Rumpun ja Ari Lakaniemen suunnittelema merkki on mielestäni todella suloinen, ja sopii täydellisesti meidän kortteihimme. Noora ja Mattihan ne siinä Epun kanssa halailevat. Muistathan, että tällä postimerkillä varustetut kotimaan joulutervehdykset tulee matkaan saada jo kuitenkin huomenna, 13.12.!

73

Juuri pari päivää sitten vannoin, että en laita kotiin joulua reissumme vuoksi, mutta kuinka ollakaan, olohuoneemme pöydällä nököttää nyt jo joulukuusikin. Noh, kuka näitä laskee.

// Yesterday it was time to send some Christmas cards for our friends and family members. Sending (and making!) the cards is one of my favourite Christmas-things to do and it is always so fun to receive a real postcard instead of e-mail or Facebook-message! Do you agree?


Postauksessa esitellyt joulukortit yhteistyön kautta saatu.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.