ONNEKAS MATTI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

c2 c6 c4

Onnea on poikaystävä, jonka vierestä on joka aamu ihana herätä. Onnea on poikaystävä, joka hymyilee ja nyökkää ymmärtäen, kun tyttöystävä istahtaa bloginsa ääreen jälleen muutamaksi tunniksi. Onnea on poikaystävä, joka vie Epun aamuisin ulos, jotta tyttöystävä saa nukkua vartin pidempään ja onnea on poikaystävä, jonka kanssa kulkisi vaikka maailman ääriin tietäen, että vierellä on turvallinen olkapää päivä toisensa jälkeen. Onnea on poikaystävä, joka ottaa kainaloon, vaikka tyttöystävä olisi ollut mököpuussa koko päivän ja onnea on poikaystävä, joka antaa pusun juuri silloin, kun tyttöystävä on ensin nalkuttanut vessan lattialla lojuvista urheilukamppeista.

Onnea on Matti. Minun Mattini.

c1 c10 c5

Eilen juhlittiin Mattia, päivänsankaria, joka täytti vuosia. Tietokone pysyi suljettuna koko illan, kun popsimme täytekakkua, Matti availi paketteja ja ympärillä oli molempien perheet. Takana onkin oikein onnistunut ilta! Roosa taisi kuitenkin onnistua hankkimaan Matille sen parhaimman lahjan, kun lahjapussukasta paljastui uusi asukas akvaarioomme, Onni Monninen nimittäin. Itse hankin Matille lahjaksi harmaan New York-collegen sekä Calvin Kleinin pyjaman, jonka etutaskuun piilotin myös liput joulukuussa Ratinan stadionilla pelattavaan lätkämatsiin. Success! Sankari vaikutti paketteihinsa oikein tyytyväiseltä.

Lauantaiaamuun ja viikonloppuun on siis herätty varsin hyväntuulisina ja onnekkaina, ja luvassa on jälleen oikein mukava päivä. Onnea kaikkien viikonloppuun, juhlitte sitten synttäreitä tai ette, onnenpotkut ovat aina tarpeen. ♥

c55c3

Hyvää syntymäpäivää Matti. Onnea on, että juuri sinä olet siinä.

// Happy birthday Matti, happiness is.. you.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.