LAUKKU, JOKA VEI JALAT ALTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Oletteko jo käyneet kurkkimassa, mitä suosikkeja me Re:fan tytöt olemme poimineet Klubipäivien kampanjasivullemme Fashionstore.fi:n valikoimista? Moni varmasti tietää, että Fashionstore.fi on oma lempiverkkokauppani. Olen tehnyt muutaman vuoden aikana sieltä ihan mielettömän upeita löytöjä outlet-puolelta, saanut järjestää teille upeita kilpailuja heidän kanssaan yhteistyössä ja välillä olenkin iskenyt silmäni sitten niin lujaa johonkin uutukaiseen, joka on ollut pakko ostaa itselleen..

Ihan näin suurta bagcrushia en vielä aiemmin ollut kokenutkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guess Luxen aitonahkainen laukku on kuin laukkujen Rolls Royce! Rakastan sitä! Se muistuttaa ulkomuodoltaan mielestäni muutamia muiden merkkienkin klassikkomalleja, joihin minun lompakkoni ei koskaan antaisi myöten. Tämä aarre vei jalat alta saman tien ja vakuutti tyylikkyydellään ja materiaalivalinnallaan minut heti. Kun sain laukun käsiini tein huomioita tarkasta yksityiskohtien viimeistelystä ja olenkin varma, että meillä on pitkä yhteinen tulevaisuus vielä edessämme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerranhan se vain kirpaisi, mutta nyt on kyllä shoppailuinnon laannuttava nolliin, jotta tilille karttuu mukava matkakassa joulureissuamme varten. Luulen, että tästä laukusta saan kaverin sinnekin; käsimatkatavarat uppoavat tämän sisuksiin nimittäin helposti.

Mikäli Fashionstoren valikoimissa saa joku laukku tai vaikkapa kenkäpari sinunkin sydämesi pamppailemaan tuhatta ja sataa, kuulehan tätä: liittymällä nyt Fashion Klubiin (3.11. mennessä), saat käyttöösi -20%:n alen. Fashion klubilainenhan saa myös muutenkin aina -5 % ostoksistaan alea, eikä liittyminen kuitenkan velvoita mihinkään. Tämä tiedoksi myös kaikille Joulupukin apulaisille.. Liittymään pääset vaikkapa kampanjasivumme kautta. Moni teistä on kertonut haaveilevansa esimerkiksi tästä 35 euron Guessin nahkarannekkeesta, joka minunkin korulippaastani löytyy. Kun liityt nyt klubilaiseksi saat korusta -5%:n alen ja vielä kaiken lisäksi -20%:n alen. Pssst, myös toimituskulut ovat tällä hetkellä postiin 0 €.

Tälläisiä herkkupaloja tähän lauantaiaamuun. Palasin juuri kotiin pitkältä virkistävältä aamulenkiltä ja surauttamani smoothie odotteleekin jo tuossa edessäni jotakuta, joka söisi sen suihinsa. Mukavaa päivää kaikille! <3

Niin ja hei, mitä tykkäätte tuosta hankinnastani?

// I have had the biggest bagcrush since ever! This bag from Guess Luxe took my breath away as soon as I saw it and I just had to have it. It’s gorgeous. I have no words.


Posted in muoti and tagged by NOORA.