AAMU TAMPEREEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1148 IMG_1175 IMG_1187

Viihdyn Tampereen keskustassa niin hyvin. En ole koskaan haaveillut asuvani keskustan sykkeessä, tapahtumien ytimessä, mutta tänään kävellessäni pitkin syksyistä Hämeenkatua, en voinut muuta kuin todeta ääneen, kuinka onnellinen tässä nykyisessä asuinkaupungissani olenkaan. Keskustasta löytyy paljon nähtävää ja siellä on oma fiiliksensä. Vaikka kaupat olivatkin tänään kiinni, keskustassa on aina väkeä. Toinen kantaa kädessään take-away-kahvia, toinen ulkoiluttaa koiraansa Hämeenpuistossa. Ja sitten me kaksi, jotka otimme asukuvia yhden Tampereen kauneimman kirkon edessä.

Koska kerroin teille aamulla uudesta laukkuihastuksestani, onkin päivänselvää, että tuo kaunokainen on näissäkin asukuvissa esillä. Vaikka laukku onkin melko klassinen, sopii se mielestäni myös tälläisiin arkisempiin asuihin. Vaikkapa sitten lenkkareiden kaveriksi. Niken ”bloggaajalenkkareilta” ei ole viime kuukausien aikana blogimaailmassa voinut välttyä, mutta supersuloiset ne kyllä ovat, ja niin kovin käytännölliset. Aamulla heitin ne jalkaani, kun lähdin lenkille ja samat kengät kävivät mukaan tähän arkiseen asuun. Kuinka kätevää.

IMG_1194 IMG_1165 IMG_1178

Pitkästä aikaa testailin myös klipsipidennyksiäni, mutta koen niiden vähän menettäneen merkitystään. Viihdyn omilla hiuksillani todella hyvin ja klipsit kaipaisivat hieman värikäsittelyä upotakseen oman hiuksen joukkoon paremmin. Omat hiukseni ovat nyt niin hyväkuntoiset, että huonompilaatuinen pidennys ei oikein kulje kauniisti mukana. Parempi ilman, minun mielestäni.

huivi/ scarf  H&M  takki/ jacket  H&M  farkut/ jeans  GINA TRICOT  tennarit/ sneakers NIKE  laukku/ bag  GUESS LUXE

Me olemme täällä Eppulin kanssa viettämässä lauantai-iltaa vanhempieni luona. Katsoimme juuri lätkämatsin ja luvassa on vielä mukavaa yhdessäoloa, kun serkkuni ja kummitätinikin saapuivat visiitille. Oikein onnistunut lauantai-ilta täällä käynnissä siis. <3

IMG_1189 IMG_1196 IMG_1200

// It’s getting cold here in Tampere. Autumn has definitely arrived and the city looks so chilly and dark. We took some outfitpictures infront of the one of the most beautiful churches here in Tampere and as you can see, I was thinking pink today. The sneakers are my favourites and the pink scarf looks so cute with them.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.