I NAILED IT- GEELIT KYNSIIN KOTONA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Te, jotka Instagramissa seurailette seikkailujani (@curiousnoora) tiedättekin jo, millaista tyttöjen iltaa me siskoni Roosan kanssa eilen vietimme. Eräästä riemunkiljahduksia aikaan saaneesta postipaketista paljastui nimittäin jokin aika sitten jotakin, jonka testaamista en malttanut enää odottaa- niinpä kipittelin eilen illalla Roosan luokse, kassissani muun muassa uuni ja kynsiviila!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sensationail Starter Kit sisältää tuotteet peräti kymmeneen kotona tehtyyn geelilakkaukseen, jotka parhaimmillaan kestävät kynsillä jopa parisen viikkoa. Löydät n. 80 euron hintaisesta Starter Kitistä muun muassa led-lampun sekä tuotteet, joiden avulla loihdit upeat geelilakkaukset kynsiin helposti itse. Starter Kit sisältää ns. Essentials Kit-pakkauksen (kuva alla), jonka tarvitset kynsien tekoon. Kun tuotteet loppuvat, voit ostaa erikseen Essentials Kitin, jonka avulla ilman värilakkaa loihtii muuten äärimmäisen kauniin, luonnollisen kirkkaan manikyyrin!

Starter Kit sisältää myös värilakan (kuvassa alla), joka pääsikin heti eilen testiin, kun tein ensimmäiset geelilakkaukset Roosalle, sävynä tietysti tyttömäinen Pink Chiffon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuumasta toimeen. Heti alkuun on kerrottava, että kuvittelin tämän olevan vaikeaa. Pelkäsin turmelevani Roosan kynnet heti alkuunsa ja vapisevin sormin selailin samalla ohjevihkoa. Pah. Sehän oli helppoa kuin heinänteko! Lopulta tsekkasin ohjeesta vain sen, mitä ainetta kynnelle milloinkin tulee ja kuinka kauan tuotteen kuivattelu kestää led-valon alla. Tuo lamppu on jopa niin fiksu, että ilmoittaa, kun puoli minuuttia/ minuutti on kulunut. Saimmekin siis samalla hörppiä kupposet teetä, kun kelloakaan ei tarvinnut itse vahdata.

Alla lyhyesti ohjeet siitä kuinka Roosan geelikynnet lopulta siis tehtiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aluksi omaa kynttä tulee hieman karhentaa pakkauksen mukana tulleella viilalla. Viilauksen jälkeen kynsi puhdistetaan Gel Cleanserilla ja vanulla ja kynnen päälle levitetään Gel Primer, jonka annetaan kuivua.

Seuraavaksi käyttöön otetaan Gel Base & Top Coat, jota levitetään kynnelle ohut kerros. Tätä tuotetta kovetetaan uunissa 30 sekunnin ajan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun jokainen kynsi on lakattu Base & Top-kerroksella on aika valita haluamasi värilakka. Starter Kitin mukana tulee tosiaan yksi sävy, mutta tarjolla on lakkoja vaikka kuinka monessa upeassa värissä! Omalle ostoslistalleni kipusivat heti Something Blue, Little Gold Dress, Wedding Pearl ja After Five. Kaikki sävyvaihtoehdot löydät täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aluksi kynsille levitetään ohut kerros värilakkaa, jonka annetaan kovettua uunissa minuutin ajan. Ensimmäisen kerroksen jälkeen toimenpide toistetaan, jotta kerroksia kynnelle tulee lopulta yhteensä kaksi. Ensimmäinen kerros saakin olla melko ohut, sillä havaitsin toista kerrosta levittäessä, että lakka tasoittuu kynnelle kauniisti ja lopputuloksesta tulee kaunis ja peittävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Värilakan jälkeen kynsille levitetään vielä ohut kerros Gel Base & Top Coat-tuotetta, joka jälleen kovetetaan uunissa. Tämän tuotteen avulla kynsi saa upean kirkkaan pinnan.

Lopulta kynnet vielä kertaalleen puhdistetaan vanun ja Gel Cleanserin avulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopputuloksesta tulee kaunis ja kynnet näyttävät huolitelluilta- minä osasin, jej! Lisää infoa löydät Sensationail Starter Kitistä muun muassa täältä (klik!).

Psst. Ihan vain vinkkinä, moni innokas kynsienlaittaja kuorisi tämän varmasti mielellään esiin joulupaketista! ;)


Postauksessa testattu tuote blogin kautta saatu.

// I tested something amazing yesterday! I received a while ago this Sensationail Starter Kit and yesterday was time to try it out. I made gorgeous nails for my sister and I was so happy to notice how easy and fun it was to make your own nails! Can’t wait to try out some other colors too..


Posted in kauneus and tagged by NOORA.