FANNYN PUSEROSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0575 IMG_0572 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turtolan Subwayn ihana subityttö teki minut tänään niin iloiseksi- sen lisäksi, että patonki maistui erinomaiselta tuo ihanainen piristi päivääni kehumalla paitaani hienoksi! Voi kunpa ihmiset rohkaistuisivat useamminkin kehumaan ventovieraita jos siihen tarjoutuu tilaisuus, kuinka hyvälle mielelle toisen saakaan muutamalla pienellä sanalla. <3

Mutta tuo paita sen sijaan, huh, sen hankkimiseen liittyykin pitkän novellin pituinen tarina. Aloin vaania sitä Nelly.comista heti, kun Estradeur ja blogimaailman kuumiin nimiin kuuluva Fanny Lyckman julkaisivat yhteistyömallistonsa. Paita jäi silloin hankkimatta, lähinnä vain ja ainoastaan lähes 80 euron hinnan vuoksi, muuten rakastuin siihen palavasti heti! En edes tiedä miksi, printtipaita Fannyn kuvalla näytti kuitenkin niin hauskalta, että se jäi kaivertamaan mieleeni pitkäksi aikaa. Seuraavan kerran meinasin hankkia sen, kun käytössäni oli -30 %:n alekoodi. Äääh, ei vieläkään, en raaskinut. Mutta kuullessani tällä viikolla, että yhteistyömallistot ovat Nellyllä -70%:n alessa, tein vihdoin siirtoni. Kuin kohtalon johdattelemana sähköpostistani löytyi vielä yksi 10 euron alekoodi ja se oli menoa sitten. VIHDOIN sain paitani! Kannatti siis vaania ja odottaa, nyt saattaisi hieman kismittää jos paidasta olisin silloin aiemmin 80 euroa maksanut.

Se on niin hieno! Paita jakaa varmasti mielipiteitä, mutta mä tykkään ja se sopii odotetusti täydellisesti tuon aiemmin hankkimani Fannyn kullanvärisen rannekorun kera.

IMG_0548IMG_0531

paita/ shirt  FANNY LYCKMAN/NELLY.COM  housut/ pants  LIU JO  laukku/ bag  NYPD  aurinkolasit/ sunglasses  H&M  kello/ watch  GUESS  kengät/ shoes  CONVERSE

Ihana lauantai takana! Aamupäivän vietin sairaalalla vaarini luona, sen jälkeen suuntasin omenavarkaisiin kummitädilleni ja lenkille Epun kanssa, nyt höyryävän kuuman cappuccinon kera odotan Ilveksen peliä alkavaksi. Ei huono päivä ollenkaan!

Superkivaa päivää myös teille! <3

IMG_0565

// Fanny Lyckman, you made my day girl! I found this gorgeous sweater on Nelly.com a long time ago and finally I decided to buy it when I saw it on sale. I like it so much! It looks so cool with plain jeans and sneakers and obviously, Fanny looks stunning! What a great way to start the weekend. Have fun guys!


Posted in muoti and tagged by NOORA.