LUNCHTIME BLUES

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Ei anneta flunssan haitata asukuvatahtia, eihän? Silmäpussit ja punainen nenähän taitavat olla vain syksyn trendikkäin asustepari, joten annetaan mennä vaan. Lounasta kaipaa flunssainenkin mieli (ja flunssaisen mielen peittävä hiuspehko tukkataikoja..), joten ilmeen piristämiseksi oli otettava kovat keinot käyttöön. Kaivoin esiin lempiasusteitani ja väriläiskiä, vedin jalkaani iiiihanat Vero Modan vahapintaiset lempparihousuni.. Mutta voi kääk. Kesä on joko suurentanut housut tai pienentänyt bloggaajan, mutta nyt kaivataan vinkkejä siitä, kuinka tuollaisten vahapintaisten housujen kavennus (ja samalla lyhennys) mahtaa edes onnistua? Näistä mukavuushousuista en nimittäin missään nimessä tahtoisi luopua.

 

huivi/ scarf  BY MALENE BIRGER   aurinkolasit/ sunglasses  LINDEX   

kello/ watch  GUESS   bleiseri/ blazer  VERO MODA   

neule/ sweater   VERO MODA (kirppis/ fleamarket)    housut/ pants   VERO MODA

laukku/ bag  GUESS   kengät/ shoes  NLY SHOES

Nyt hyvällä mielellä kohti loppupäivän haasteita ja kiireitä; flunssa on ymmärtänyt vihjeeni ja alkanut jo selvästikin suunnitella poismuuttoa, hyvä niin,  sillä ensi viikolla on luvassa reissua Helsinkiin ja tulevana viikonloppuna Matti suuntaa muutaman viikon työreissulleen, joten energiaa ei ole nyt yhtään hukkaan heitettäväksi. Luvassa on taas paljon tekemistä ja iiiiiks, muuttokin häämöttää jo kohta nurkan takana! :)

 

Superia päivää kaikille! <3

 

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA

 

// Hey guys! This outfit I wore on our lunchdate with my bf, and it consists of my favourite pieces; comfy pants and sweater, blue details, splashs of colors and all in all, it looks chic enough to be worn also at the office. What do you think?


Posted in Yleinen by Bella.