KESÄN ENSIMMÄINEN SYYSASU

P8083704P8083729 P8083716P8083709

PUSERO H&M   FARKUT ZARA   KENGÄT CROCS (*saatu blogin kautta)  AURINKOLASIT ASOS   KASSI R-COLLECTION*

Päivetyksen viimeisetkin rippeet ovat kaikonneet kesäpäivien lailla ja asujen väripaletti alkaa päivä päivältä olla yhä syksyisempi. Ihan vahingossa itse asiassa. En ole yrittänyt pukea itseäni päästä varpaisiin syksyn sävyihin, mutta kenties harmaat päivät ovat tehneet tehtävänsä ja aamuisin vaatekaapista käteen löytyy vain niitä pitkiä puntteja ja maanläheisiä sävyjä. Katse on suuntautunut aamu toisensa jälkeen kohti neulepuserohyllyä ja jo nyt ne kevyimmät niistä ovatkin päässeet käyttöön. Eikä kesälomakaan ole vielä edes alkanut!

P8083739 P8083715 P8083732

Mattikin oli kuulemma jo miltei ehtinyt loukkaantua, kun hänet oli unohdettu kokonaan miltei kuukauden ajaksi asukuvaajan pestistään. Asuissa ei vaan ole ollut oikein kuvattavaa! Saati sitten kesäkukan lailla nuupahtaneessa bloggaajassa työpäivien jälkeen. Väljähtäneestä meikistä ja tavanomaisesta asusta huolimatta ojensin kuitenkin eilen kameran miekkoselleni, joka iltalenkin varrella nappasi lookistani kuvan. Ja olihan tuossa asussa toisaalta vaikka kuinka paljon kivaakin – ainakin Crocsin paljettisliponit, burgundyn värinen R-Collectionin kangaskassi sekä Berliinistä, essencen syntymäpäiväjuhlilta, saamani aurinkolasit! Asusteet pelastavat kyllä paljon.

Mutta tänä iltana puetaan parhaat päälle; pian on aika lähteä juhlimaan Toven syntymäpäivää ja Muumimuseota Tampere-taloon! <3

P8083743


Posted in and tagged by NOORA.