KUN MIES VALITSI ASUKUVAUSPAIKAN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bloggaaminen ja eritoten asukuvien kuvaaminen olisi aivan jä-ri-syt-tä-vän vaikeaa ilman Matin apua. Sen lisäksi, että olen aivan valtavan ylpeä siitä kuinka hyvin Matti nykyään hallitsee Olympuksen käytön, saan häneltä nykyään jopa vinkkejä poseerauksiin ja toisinaan hän jo aktiivisesti osallistuu jopa kuvauspaikan valintaan. Lauantaina keskustelumme soljui kutakuinkin näin kaupungissa ajellessamme.

Matti: ”Tuli tosta sun asusta mieleen yks paikka missä sen vois kuvata!”
Noora: ”Aaaha, ookoo, mikäs se sellainen paikka sitten olisi?”
Matti: ”Ootappa niin näät, et oo taatusti ennen siä kuvannu.”

Kymmenen minuuttia myöhemmin löysin itseni Tesomalta, Ristimäeltä, valtavan Fingerpori-muraalisarjan edustalta. Oikeassa oli, täällä ei todellakaan oltu kuvattu asuani aiemmin.


TAKKI H&M    HUIVI TOKMANNI    NEULE LIDL  
MEKKO NOISY MAY   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu   PIPO H&M


Kolmen kerrastalon päätyyn maalattu muraali on itse asiassa melko tuore juttu, sillä se valmistui Tesomalle vasta viime syksynä. Fingerpori-sarjakuva oli osa UPEA18-taidefestivaalia ja täytyy todeta, että kokonaisuus on äärimmäisen valloittava ja piristää kerrostaloaluetta kovasti. Pertti Jarlan luoman kolmiosaisen sarjakuvastripin päähenkilö Heimo Vesa on luonnollisestikin jokaisen kuvan päätähtenä ja tarinaa on maustettu liikennemerkeillä leikittelyllä. Sarjakuva on oivaltava ja mikä parasta – äärimmäisen kivaa vaihtelua asukuvataustaksi!

Hyvä Matti, hieno idea, saat jatkossakin viedä minut yllätysretkille. Vaikka sitten Tesomalle.

Lumista (vaihteeksi) päivää kaikille! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.