KÄÄK, NEULEPÄIVÄ!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

DSC05340

NEULE / SWEATER NOISY MAY  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M

Olinko ainoa, joka fiilisteli eilen illalla sadetta? Ihania helteitä tulee ikävä, mutta voi kuinka mieltä ja ilmaa raikastikaan tuo rempseä sadekuuro. Varauduin jo aamulla hieman rapsakampaan keliin ja päätin, että neulekauden voi nyt hyvällä omallatunnolla aloittaa. Totta puhuen nämä välikaudet ovat pukeutumisen kannalta inspiroivaa aikaa; vielä ei tarvitse heittää asuun mukaan takkia, vaan lämpimillä puseroilla tarkenee. Sitä takkikautta en sitten niin odotakaan.

curiousnoora

Tämä Noisy Mayn neulepusero on pituudeltaan niin näppärä, että se soveltuu käytettäväksi syksyllä myös legginssien kanssa. Malliltaan se on aivan ihana, ja V-kaulus mustine reunoineen tuo puseroon skarpimman lookin. Valkoinen väri on tälläiselle sottapytylle vaarallisen herkkä, mutta kympin hintalappu ei päätä huimannut ja päätin ottaa riskin. Mielestäni pusero on todella monikäyttöinen.

Toivotaan, että tämäkin päivä tuo mukanaan kesäisiä sadekuuroja. Syksy tuoksuu jo ilmassa ja täällä suunnataan hyvillä mielin kohti uutta vuodenaikaa. Ehkäpä neulekauden aloittaminen ei olekaan niin kääk-juttu kuin mitä kuvittelin.

DSC05339DSC05362DSC05349
enkku2

I love rainy days! After the sunny days here in Finland, yesterday felt so refreshing! I also got a chance to wear my new sweater. Isn’t it cute? Bright white color looks stunning with the tanned skin and this sweater is the perfect match with the jeans, denim shorts.. With anything almost! Let’s hope that it rains today also.


Posted in muoti and tagged by NOORA.