LAZY LÖRDAG

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Huomenia täältä lauantaiaamiaispöydästä. Tarkoituksena oli suunnata heti aamusta Keskustorille Eurooppalaiselle Ruokatorille, mutta kellon soidessa yhdeksältä suunnitelmat vaihtuivatkin hiiieman pidempiin uniin. Nyt Matti kiiruhti kuitenkin jo aamusalille ja itse kokosin jääkaapin herkuista kevyen aamiaisen itselleni. Samalla nautiskelin myös eilisen nopean shoppailukierroksen tuloksista. Löysin kaksi aivan ihanaa ja monikäyttöistä toppia vielä loppualeista huokeaan hintaan ja nyt pitäisikin osata päättää kumman ympärille päivän asua alkaa kokoamaan, juuri tälläisiä lauantaiaamujen pitääkin olla.. ;)

Jokunen teistä ehtikin jo kysellä, että enkö aio lainkaan tehdä postausta parin viikon takaisista syntymäpäivälahjoistani. Pikkusiskoltani Roosalta saamani lattialaukun ehdinkin jo jokin aika sitten esitellä, mutta eilisen asusta löytyikin aarre, jota en vielä ollut edes raaskinnut ottaa käyttöön. Matti yllätti minut nimittäin melkoisesti ostamalla minulle synttärilahjaksi aivan ihanan pehmoisen Michael Korsin neulepuseron ja vielä lempivärissäni! Eilen oli juuri sopiva ilma shortsit+neule-yhdistelmälle, joten pääsin ulkoilemaan ensimmäistä kertaa Michaelin kanssa.

Uskomatonta kuinka kokokin osui noin hyvin kohdalleen, ja synttäritypy oli kyllä todella otettu tästä lahjasta. Neuleen kaveriksi yhdistin mustaa ja kultaista. Sininen ja kulta sopivat mielestäni upeasta yhteen ja poikki saksimani Vilan housut ovat shortseina aivan ihanat.

neule/  sweater  MICHAEL KORS  shortsit/  shorts  VILA   kengät/ shoes   CONVERSE

kello/  watch  GUESS  rannekoru/ bracelet  GUESS  laukku/ bag  NYPD

 

 

Tälläisillä fiiliksillä siis kohti viikonloppua. Muistattehan, että mikäli kaipaat tekemistä pimeneville syysilloille, leffalippuarvonta jatkuu vielä huomiseen asti!

 

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

 

// It’s weekend again and I’m loving it! With delicious breakfast this morning started in a good mood and I wanted to show you guys what I got as a birthday present from my dear boyfriend Matti. I love the color blue, I love Michael Kors and I especially love my boyfriend. Matti gave me a gorgeous blue MK sweater and yesterday I decided to combine it with my diy-shorts and gold accessories. I really liked the outcome, what about you?

 

 

 


Posted in Yleinen by Bella.