MAAILMAN MAKEIMMAT MAIHARIT

P9105904 P9105968 P9105937 P9106166

No niin, tulehan jo syksy, tule, tule, tule! Pidä kiirettä! Ei enää mitään intiaanikesää, vaan sadetta, tuulta, viimaa ja kävelytiet kuorruttavia lehtiröykkiöitä! Täällä minä odottelen, kärsimättömästi.

Minulla on nimittäin uudet kengät syksyksi. Uskaltaisin väittää, että Vamoksen ostoskassista löytyivät jalkaani maailman makeimmat nilkkurit. Ne porhalsivatkin paikalle kenkäkaappiini juuri sopivasti. Olen kävellyt satoja kilometrejä Vamokselta ostamissani juhannusloafereissa, ja nyt on tullut aika päästää ne jäähylle. Haluan nimittäin varmistua siitä, että pohjat eivät kulu puhki ennen ensi kesää.

P9105967 P9105950 P9075508P9105973


NILKKURIT VAMOS (*saatu)    FARKUT ZARA      MUSTA PUSERO ZARA    NEULETAKKI INDISKA (*saatu)      KAULAKORU KALEVALA KORU


P9105899

Koska takana on siis useita Vamoksen kengissä tallattuja onnellisia ja tyytyväisiä kilometrejä, suorastaan heittäydyin  mahdollisuuteen käydä valitsemassa itselleni uudet kengät Vamoksen syysuutuuksien joukosta. Tiedättehän tuon erinomaisen kenkäkaupan Hämeenkadun kupeesta? Palvelu on aina asiantuntevaa ja ystävällistä, valikoima on kattava ja hyllyillä on toinen toistaan trendikkäämpiä ja täydellisempiä kenkäpareja. Tyttöjen neuvoilla jopa pelastin valkoiset lenkkarini ja ostin purtilon, jolla sain taiottua niille hurjasti jatkoaikaa.

Mutta palataan vielä hetkeksi maailman makeimpien maihareiden pariin. Silmäni nauliintuivat nimittäin miltei välittömästi näihin SoWhatin kaunokaisiin, kun astelin myymälään sisään. Ne ovat pronssiset! Kuka muka voisi edes yrittää vastustaa kiilteleviä syksypopoja? SoWhatin pronssiset nilkkurit ovat materiaaliltaan keinonahkaa, niiden takana on lyhyet vetoketjut ja edessä solmittavat nauhat. Ne ovat maihareiksi malliltaan suloisen sirot ja soveltuvatkin näin ollen ihanasti niin hameiden, mekkojen kuin housujenkin jatkeeksi. Jouduin todella malttamaan mieleni etten olisi ostanut näitä kenkiä kaappiini myös hopeisina.

P9105988 P9105981

Alkoiko sydän sykkiä villisti myös ruutujen toisella puolella säkenöivän upeille maihareille? Minulla on ihania uutisia teille! Vamos antoi teille lukijoilleni alekoodin käyttöön, jolla saatte -25% alennusta ostoksistanne sekä verkkokaupassa että myymälässä (huikatkaa kassalla, että olette bonganneet tarjouksen blogistani) ensi sunnuntaihin (18.9.) asti.

Koodi on: NOORA25

Kun syystuulet alkavat puhallella tuimasti, minä ja kimaltelevat maiharini olemme valmiina. <3

enkku2-1-1-1

I’m wearing the most gorgeous autumnshoes ever.


Posted in and tagged , , by NOORA.