HI AUGUST

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
 

Koiraihmisestä tuli jokin aika sitten kissaihminen. Nuo kaksi valloittavaa kissanpentua veivät sydämeni H&M:n alennusmyynneissä jo jokin aika sitten ja halusin nämä uudet lemmikit ehdottomasti itselleni. Mikä hauskinta; kävin pikkusiskollani Roosalla kylässä ja kuinka ollakaan, hänestäkin oli tullut kissaihminen ja siskokset olivatkin kuin tekstiilikaksoset samanlaisissa puseroissaan. Käykö teille ikinä niin, että ostatte samoja juttuja siskojenne tai ystävienne kanssa toisistanne tietämättä?

 

paita/ shirt  H&M   maximekko/  dress  VILA  

kengät/ shoes  NLY SHOES

aurinkolasit/  sunglasses  D&G (second hand)  laukku/  bag  NYPD

 

Iltalenkillä tuoksui jo syksy. Se on elokuu nyt ja säiden valtiaat heittivät niskaani melkoisen saderyöpyn juuri, kun olin löytänyt ihanat uudet aurinkolasit Pirkkalan Veskasta. Aikamoista kettuilua. Kesälomaa on jäljellä vielä yksi päivä ja arki kolkuttelee jo ovella- sain kun sainkin tänään sen ainoan lomalle suunnittelemani aktiviteetin tehtyä. Vaatehuone on nyt siivottu ja sen kunniaksi hemmottelin itseäni pienellä loppualekierroksella tänään. Jos vaatehuoneesta laittaa kiertoon kaksi isoa muovikassillista vaatteita, saa luvan hankkia sinne yhden (1) uutukaisen lisää, eikös? Näette alesaaliini heti huomenna.

Supersuuret kiitokset teille, jotka kommentoitte niin herttaisin sanoin tuota SUMMERISSA!-postaustani. Kokemus olla mukana tekemässä tv-ohjelmaa nousi tämän kesän ykkösjuttujen joukkoon. Mutta mikä nousikaan teidän suosikiksenne heinäkuun asuistani..

Tiedättekös mitä? Äänestetyimpien heinäkuun asujen kolmen kärki koostuu myös minun lemppareistani! Tämäkin taitaa osoittaa sen, että ruutujen sillä puolen on paljon lukijoita, jotka jakavat kanssani melko samanlaisen ajatuksenkulun, mitä tyyliin ja pukeutumiseen tulee. Ykköseksi nousi kesän ehdoton lempiasuni ja toivonkin pääseväni käyttämään sitä vielä uudemmankin kerran. Myös Matti oli mielissään, että juuri tämä asu voitti, sillä ajelimme varta vasten pitkin kaupunkia etsimässä hauskaa kuvauslokaatiota ja päädyimme, kuinkas ollakaan, Haikan tanssilavalle. Jep!

Lupasin arpoa pienen yllätyspalkinnon äänestäneiden kesken ja tittidii, tällä kertaa onnetar istui Lauran (lauralammi@luukku.com) olkapäällä! Lähetän Laura sinulle sähköpostia vielä tänään. ♥

Startataan yhdessä elokuu hyvillä mielin! :)

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

// I have never really been a cat-person, but those two adorable kittens are so cute that I just had to buy that shirt from H&M! I love it and combined with the maxidress, the look is perfect for rainy summerdays like this one. And guess what? It’s August already! I really hope that summer isn’t still going anywhere!


Posted in Yleinen by Bella.