JOULUN LEFFAPUTKI

PC063612 PC063624

Joulu ja leffamaratonit kuuluvat yhteen. Tänä vuonna vapaapäiviä ei juurikaan ole ylimääräisiä, mutta josko edes yhden päivän ehtisi viettää ihan vaan pyjamassa köllötellen ja leffoja katsellen. Siksi ajattelinkin, että nyt jos koskaan on aika laittaa parhaat leffavinkit jakoon. Minä kokosin yhteen vähän tuoreempia leffapläjäyksiä, mutta haluan ehdottomasti myös kuulla, mikä on teidän kaikkien aikojen joululeffalempparinne!

PC063617

Melissa McCarthy on timanttinen näyttelijä, ja olen nähnyt miltei kaikki hänen komediansa. Kun uutukainen nimeltä The Boss, ilmestyi vuokraamon hyllylle, nappasin sen välittömästi katsottavaksi. Mutta kuinkas sitten kävikään.. Leffa ei ollutkaan niin hyvä kuin ajattelin, ja katsoin leffaa kutakuinkin tunnin verran ennen kuin nukahdin. Eli ei ehkä ihan se ykkösvalinta joulun komediaksi. Idea oli kuitenkin hauska ja juoni jokseenkin erikoinen, joten tämä leffa menee erinomaisesti taustamölynä pipareiden narskuttelemisen ohessa.

The Legend of Tarzan sen sijaan oli näkemisen arvoinen jo pelkästään maisemien vuoksi. Enkä nyt puhu Tarzanista, vaan ihan oikeista maisemista. Tämän leffan juoni oli paljon enemmän kuin mitä odotin. Tarina oli paljon monipuolisempi mitä osasin olettaa ja näyttelijävalinnat olivat osuneet kohdilleen. Tykkäsin kovasti.

PC063616 PC063628 PC063618

Bad Moms-leffan meinasin käydä jo katsomassa leffateatterissa, mutta lopulta päätinkin odottaa, että mutsit saapuvat vuokraamoon. Tämä oli hauska! Traileriin oli koottu ehdottomasti ne parhaat palat, mutta tämä jos mikä on erinomaista viihdettä joulunpyhiksi. Huippunäyttelijät, vauhdikas juoni ja ennen kaikkea täydellistä aivot narikkaan-viihdettä.

Entäpä sitten Lemmikkien salainen elämä!? Tätä leffaa odotin kuin kuuta nousevaa, mutta voihan plääh, jouduin vähän pettymään. Leffan alku antoi odottaa valtavasti nauruhermoja kutkuttelevaa sisältöä, mutta puolivälissä meno muuttui kyllä melkoisesti. Koiranomistajana olisin mielelläni katsellut vain hauskoja oivalluksia siitä, mitä lemmikit päivisin kotona oikein tekevätkään, mutta tämä seikkailu ottikin todella vauhdikkaat siivet alleen. Mutta. Animaatiofanina tätäkin on suositeltava.

Nyt vinkit jakoon – mikä leffa on jouluna ehdottomasti katsottava?!


Posted in and tagged by NOORA.