LAST LAZY CUP OF COFFEE

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Näitä hetkiä jään kaipaamaan, kun arki taas maanantaina koittaa.

Aamuja, jolloin ei ole kiire minnekään. Saan juoda Satumetsä-mukistani kahvia vaikka tunnin jos haluan, keittää vaikka vielä toisenkin kupillisen ja möllötellä sohvan pohjalla blogeja lueskellen ja Eppua rapsutellen. Toisaalta, voisihan sitä arkisinkin opetella heräämään aikaisemmin, jotta saisi aamuun edes hieman pidemmän tovin sellaista rauhallista aikaa. Inhoan kiirettä, niin ja herätyskelloa, mutta toisaalta odotan syksyn mukanaan tuomia blogijuttuja jo niin paljon, että kesäloman loppuminenkaan ei haittaa.

Ja kesähän ei vielä lopu, onneksi, sillä ostin melkoisen alesaaliin kesäjuttuja eilen viidellätoista eurolla Lindexistä.

Kun Lindex lanseerasi näyttävän Holly&Whyte-kokoelmansa jo kauan aikaa sitten, ihastuin siihen välittömästi. Olen hankkinut mallistosta perusvaatteita, jotka ovat kestäneet niin käyttöä kuin kulutustakin äärimmäisen hyvin ja eilen tongin innoissani jälleen kerran Lindexin alerekkejä hyvien löytöjen toivossa enkä joutunut pettymään. Alesaaliini oli melko turkoosivoittoinen, kun kassalle kiikutin niin ihanan kuvioidun tunikankin kuin samaisen malliston kengätkin. Ihanan merihenkiset tossut aion ehdottomasti korkata käyttöön heti tänään ja koska värillisten peili-Reiskojen villitys on levinnyt myös tähän suuntaan, päätin testailla tuota trendiä hieman edullisemmalla vaihtoehdolla. Aviator-malliset peiliaurinkolasit tuovat todellakin ilmettä asuun!

Tällä kombolla siis kohti aurinkoista viikonloppua! Ensin tosin vuorossa on se toinen kupillinen kahvia..

 

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

// It’s end of my summerholiday! Noooo! Well, autumn will bring so many amazing events and changes here in my dear blog which I can’t wait so I’m not even sad. And summer isn’t going anywhere! Yesterday I found something great from Lindex; I have fallen in love with their Holly& Whyte-collection and look at these babies! I love the color turquoise and this combination is perfect for the upcoming weekend. <3


Posted in Yleinen by Bella.