THE DAY OF THE DOUBLEDENIM

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Aurinko ei ole vielä tainnut huomata, että olen kesälomalla ja kovin kovin mielelläni viettäisin lomapäiviä myös rantsuilla bikinit päällä, enkä miettisi koiranviennille lähtiessäni, että olisikohan nahkatakki tarpeeksi lämmin asuste tuulelta ja sateelta suojaamaan. Noh, viikko on alkanut muutenkin melko huolten ja surujen täyttämissä tunnelmissa ja siksi bloginkaan puolella ei olla pitäydytty siinä normaalissa, vauhdikkaammassa postaustahdissa. Välillä se nyt vain menee näin, ja niiden asukuvien esitteleminen tuntuu niin mitättömältä asialta muiden asioiden rinnalla. Tänä aamuna kuitenkin jo hieman hymyilytti ja ajattelin, että olisi erinomainen aika julkaista nämä _aurinkoiset_ asukuvat viime viikolta, kun kävin Ratinan niemessä vakoilemassa josko Tammerfesteillä esiintynyttä Cheekiä olisi nähnyt edes vilauksen.. ;)

Hih, oikeasti oli minulla Koskikeskukseen ihan asiaakin, kun kävin tutustumassa BikBokin syystarjontaan. Tuon vierailun pohjaltahan käynnissä on edelleen 80 euron lahjakortin arvonta, johon suosittelen lämpimästi osallistumaan.

Perjantain asu sen sijaan oli hieman epätyypillisempi minulle, sillä tuplafarkkua ei ylläni hetkeen ole näkynytkään. Onnistuin BikBokin aarteita tutkiessani rypistämään tuon H&M:n kauniin sinisen puseroni, mutta muuten look oli kovasti mieleeni. Hieman tummemmat farkut sopivat paitaan kauniisti ja koska sekä paidasta että housuista löytyi kultaisia yksityiskohtia, oli tuo Estradeurin kotka täydellinen koru viimeistelemään tämän asun. Guessin laukku ei värimaailmaltaan niinkään istunut lookiin, mutta tuo tilaihme kätki sisäänsä pari kameraa ja lisäobjektiivit, joten se oli oiva valinta BikBok-visiitilleni.

 

 

   paita / shirt  H&M  farkut / jeans  GINA TRICOT  kaulakoru / necklace  ESTRADEUR  

   vyö / belt  H&M  kengät / shoes  NLY SHOES  

   laukku / bag  GUESS  

 

  

Tänään ajattelin lähteä nollaamaan ajatuksiani golfkentälle ja huomenna suuntaankin heti aamusta Helsinkiin. Melkoisen unohtumaton syntymäpäivä luvassa huomenna, näin ainakin uskoisin.. ;)

 

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

// Look how sunny it is here in Tampere! NOT. I’m spending my rainy and windy summerholiday indoors at the moment and I just can’t wait to see some Sun already. The outfit doesn’t scream summer at all, but I liked this combination of two denims a lot. With the eagle necklace from Estradeur the look looked very chic and great for a rainy day.


Posted in Yleinen by Bella.