KATEN KANSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nappasin sunnuntaina Bikbokin alerekistä salamannopeasti vaaleansinisen takin hyppysiini sen bongattuani. Herkän sininen takki on ollut ostoslistallani jo pitkään ja oli päivänselvää, että vaikka takille _ei niinkään olisi nyt ollut tarvetta_, se oli kassan kautta kotiin kiikutettava. Ostopäätökseen vaikutti värin ja mallin lisäksi toki myös -50%-tarralla varustettu hintalappu.

TAKKI / JACKET  BIKBOK Kate (n. 25€)

Olin shoppailemassa pikkusiskoni Roosan kanssa, joka totesi heti takin nähtyään, että voisi helposti kuvitella samanlaisen takin Kate Middletonin päälle. Ja kappas, hintalappua tutkiessani huomasin, että takki on jopa nimetty Kateksi. Kenties Cambridgen herttuattaren mukaan?

Klassisen tyylikäs takki jää nyt vielä hetkeksi odottelemaan ilmojen lämpenemistä, mutta odottakaahan, kun kevätaurinko alkaa paistella ja minä ja Kate pääsemme yhdessä liikenteeseen. Pakko myöntää, että muita alelöytöjä ei tuolla reissulla sitten tullutkaan tehtyä, mutta kuinka mahtavaa, että löysin jotakin, jota olin jo niin kauan metsästänyt!

Joko te olette päässeet alerekkien äärelle tekemään löytöjä?

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : I found a new jacket! Finally! I have been looking for a light-blue jacket for a while now and this Kate-jacket from Bikbok was a great found! And it was on sale. Excellent! Gotta love the sales, right?


Posted in muoti and tagged by NOORA.