BLOCKFEST 2016 | THE LOOKS

Kun suuntasin tänään kohti Blockfestien ensimmäistä päivää, ajatuksenani oli kuvata talteen kameran muistikortille fiiliskuvia muutamilta keikoilta.

Toisin kuitenkin kävi.

Festariväki oli nimittäin tänään liikenteessä niin mie-let-tö-män upeissa lookeissa ja asukokonaisuuksissa, että vedin yhtä jos toistakin hihasta ja kysyin josko saisin ikuistaa heidän tyylinsä myös blogiini. Upeat mimmit ja kundit olivat heti messissä ja lopulta kamerani täyttyikin aivan erilaisesta materiaalista kuin mitä alun perin olin ajatellut. Olisitko muka itse malttanut pitää kamerasi laukussa, kun tällaisia tyyliniekkoja ja fashionistoja kulkee ohitsesi?

Suuren suuri kiitos Sokokselle, joka kutsui minut vieraaksi Blockeille. Huomenna jatketaan.

enkku2-1-1-1

Blockest 2016 | Streetstyle looks.


Posted in and tagged , by NOORA.