BLOGISYNTTÄRIT: VOITA HEINÄKUUN LIVBOX!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Curiouser & Curiouserin kolmivuotisen taipaleen aikana, on blogini saanut kunnian tehdä yhteistyötä upeiden erilaisten kampanjoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Yksi minulle rakkaimmista on ollut LivBox, tuo uusi tuulahdus suomalaisella kosmetiikkarintamalla, joka on ilahduttanut minua yllätyksineen useiden kuukausien ajan.

LivBox lähti innolla mukaan hemmottelemaan blogisynttäreiden kunniaksi myös teitä, sillä pian kymmenen (10!) teistä voittaa itsellen heinäkuun boksin, joka on tähän mennessä tulleista bokseista ehdoton oma lempparini. Muutaman vinkin saitte boksin sisällöstä niin animaation kuin kuvankin muodossa, mutta koska LivBoxin suurin viehätys piilee sen yllätyksellisyydessä, en halunnut pilata voittajien ylläriä esittelemällä paketin sisältöä vielä.

       kuinka osallistun heinäkuun livboxin arvontaan?    

1. Jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin. Kommentistasi tulee löytyä nimimerkki/ toimiva sähköpostiosoite.

2. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 21.7. klo 12:00.

Heinäkuun LivBoxeja arvotaan 10 kpl. Palkinnot sponsoroi LivBox.

Postaus sisältää mainoslinkin. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.


Posted in Yleinen by Bella.