BLOGISYNTTÄRIT: VOITA UNELMIESI TUOTE FASHIONSTORE.FI:STÄ!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Taaperoikäinen Curiouser & Curiouser juhlii maanantaina 3 v.-syntymäpäiviään (hyvä minä, hyvä te, hyvä meidän joukkue!) ja synttäriviikonloppu startataan saman tien käyntiin melkoisin kemuin!

Yhteistyökumppanini Fashionstore.fi:n kanssa käynnistämme nyt arvonnan, jonka palkinto saa voittajan taatusti ikionnelliseksi. Nyt sinulla on nimittäin mahdollisuus voittaa mikä tahansa tuote Fashionstore.fi:n valikoimasta merkkiin tai hintaan katsomatta. Sounds too good to be true!

Fashionstore.fi:stä löydät huipputuotteita niin Guessiltä, Ray-Baniltä, Liu Jo:lta, Ti Sentolta kuin Guess by Marcianoltakin, joten nyt jos koskaan kannattaa heittää arpalippu mukaan tähän arvontaan..

 

 

   ♥  KUINKA OSALLISTUA?   ♥   

 

 

1. Linkitä tämän postauksen kommenttiboksiin tuote, jonka valitsisit Fashionstore.fi:n valikoimasta mikäli onnetar istuisi juuri sinun olkapäälläsi. Arvonnan voittaja voittaa itselleen oman suosikkinsa, jonka on linkittänyt arvontaan.

 

2. Jätä kommenttiisi myös nimimerkki/ toimiva sähköpostiosoite, jotta saan sinut kiinni mikäli voitto osuu kohdallesi.

 

3. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy torstaina 18.7. klo 12:00.

 

(4. Yhden lisäarvan arvontaan saat mikäli linkität tämän arvonnan omaan blogiisi, kerrothan tästä myös kommentissasi.)

FASHIONSTOREEN PÄÄSET TÄSTÄ (KLIK!)

—

 

Kuvissa näette muuten otoksia iiiihanasta Guessin Tisbury Box-laukusta, jonka ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi. Tuon ja monet monet muut ihanaiset löydät Fashionstoresta. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa myös Fashionstoren alevalikoimat! ;) 

 

Nyt peukut pystyyn, että joku lukijoistani nappaa itselleen palkinnon, josta on ehkäpä jo kauan haaveillut! ;)

 

 

// Hi guys! It’s time to start my blog’s birthdayweekend with an amazing giveaway for my Finnish readers. In the pictures you can see my new bag from Guess, and I’m totally in love with it! It’s so cute. Excellent weekend to everybody!


Posted in Yleinen by Bella.