PÄIN SEINÄÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saimme Olympukselta kukin Wienin reissullamme pienen joululahjan. Avasin paketin jo tuolloin, mutta kummallisen näköinen ”kehys” ei oikein saanut sisustusinspiraatiotani syttymään ja päätin miettiä sille hyvän paikan jonain toisena ajankohtana.

Aloin eilen laittaa työhuonettani järjestykseen ja tajusin, että kaikki ne pöydälläni makoilevat lippuset ja lappuset olisi äärimmäisen kätevä kiinnittää muistitauluun. Koska perinteiset korkkitaulut eivät oikein minua miellytä, sain idean kaivaa tuon Side By Side-kehyksen esiin. Paketista löytyi kaksi puulevyä, joissa kummassakin oli vastakkaiset palat, jotka kiinnittyvät toisiinsa magneeteilla. Idea on nerokas. Kehyksiin saa laitettua toki vain yhden ison julisteen tai sitten useampia pienempiä kuten itse tein. Lopputulos näyttää huomattavasti kevyemmältä tavallisiin muistitauluihin verrattuna. Ajattelin tosin vielä maalata nuo kehykset mustiksi, jotta ”taulu” sopii entistä paremmin sisustukseemme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taisin saada inspiraation tuosta maalaamastani taulusta, sillä kiikutin eilen Ikeasta kotiin vihreän viltin. En yhtään fanita vihreää, mutta kieltämättä koti on nyt ihanan keväinen ja nämä kaksi vihreää väriläiskää tukevat toinen toistaan. Kävimme Ikeassa etsimässä mummulleni uutta olkkarin mattoa ja kun sellainen löytyi, saimme vielä kaiken kukkuraksi mummun vanhan maton lahjaksi olkkariimme- ihanaa, eihän sitä täydellistä mattoa etsittykään kuin puoli vuotta!

Nyt sunnuntain viettoon, huomenna on niiiiin jännä päivä, kun Pirkon blogi aukeaa! <3

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Loving that Side by Side-frame.


Posted in sisustus and tagged by NOORA.