PUFFY HEARTS

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Huomenta! Kesälomalainen täällä hei. ♥

Päätin aloittaa lomani tehokkaasti ja olen käyttänyt tämän aurinkoisen lauantaiaamun siivoamiseen- roskikseen on lentänyt kaikennäköistä turhaa ja tarpeetonta, pyykkiä on pesty monta koneellista ja nyt vihdoin ehdin hieman hengähtää. Ajattelin, että kun tälläiset hieman ei-niin-mielekkäät-siivouspuuhat hoitaa pois alta jo loman alussa, on mukavampi startata se loman rentouttavampikin osuus.

Nyt on kuitenkin koti tuunattu kuntoon, ja ajattelin tulla vielä paremmin esittelemään teille, mitä ihanaa Matin antamasta nimipäivälahjasta löytyikään. Vilauksen näistä ihanuuksista näittekin jo tosin videopäiväkirjastani (klik!).

 

Käytännölliset, pienet ja sirot korvakorut minulta ovatkin puuttuneet, ja oli ihanaa huomata, että Mattikin oli selvästi huomannut innostukseni (=lukenut blogistani) kultaisia koruja kohtaan. Niinpä nämä Guessin (Small Puffy Heart Studs) korvakorut olivatkin todella mieluinen nimipäivälahjayllätys. Olen kyllä viimeisen vuoden aikana löytänyt itsestäni todellisen Guess-fanin. Mielestäni Guessin tuotteet ovat nyt parin viimeisen vuoden aikana muuttuneet juuri sellaisiksi, jotka miellyttävät minun silmääni ja varsinkin laukkujen ja korujen suhteen olen huomannut hintalaatusuhteen olevan kohdillaan.

En siis voi olla edelleen hehkumatta sitä, kuinka uskomaton arvonta (klik!) blogissani nyt onkaan käynnissä. Voittaja saa valita itselleen _minkä tahansa tuotteen_ Fashionstore.fi:n valikoimista. Kai olet jo jättänyt arpalippusi mukaan arvontaan.. ;)

Aurinkoista viikonlopun starttia kaikille!

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

// Sunny morning to everybody! Look what I got. My boyfriend got me these beautiful heart earrings as a namedaygift this week and j’adore them! They are so cute and because of my present ”gold fever” I have a feeling that I’m gonna wear these a lot ♥


Posted in Yleinen by Bella.