DUOMODAY

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

   NOORA, DUOMO AND THE RED UMBRELLA  

jakku/ blazer VERO MODA  toppi/ top STRADIVARIUS   hame/ skirt ESTRADEUR   kengät/ shoes CONVERSE   laukku/ bag MICHAEL KORS  kaulakoru/ necklace TITIMADAM

Hämmentävän ahdistava tuo Duomon ympäristö. Kun yritimme ottaa asukuvia tämän tutun maamerkin edessä, oli toinen paikallinen tunkemassa väkisin käsiisi puluille syötettävää maissia ja toinen sateenvarjoja. Eikä maksa mitään, muuta kuin kymmenen euroa siis. Koska en millään muotoa halunnut alkaa ruokkia puluja kämmeneltäni kuvaa varten, päädyin lopulta hankkimaan sateenvarjon. Myyjä valitsi värin, se sopi kuulemma laukkuuni. Harvinaisen muotitietoista porukkaa täällä nuo sateenvarjojen myyjätkin.

Naispuoliset ystäväni varoittelivat, että hiustenvärjäys voisi olla paikallaan ennen reissua. Lähinnä naureskelin koko jutulle, mutta olen jo tänään saanut hämmentävän paljon huomiota pelkän hiusvärini vuoksi. Onneksi Matti on mukana, muuten pulunruokkijat ja sateenvarjojen kauppaajat saattaisivat todella alkaa ahdistaa. Niin, ja kaikilla heillä on muuten kaveri tai tuttuja Suomessa, kun he kysyvät mistä olen kotoisin ja kerron olevani Suomesta. ”Oh yes, very cold and polarbears”, no ehkäpä myyjän kaveri on unohtanut kertoa, että ei Suomessa nyt kuitenkaan jääkarhuja ole.

Niin ja löytyy täältä toki turvamiehiäkin jos paikallisten huolenpito liikaa alkaa haitata (oli ihan pakko ängetä samaan kuvaan, kun asumme niin mätsäsivät toisiinsa).. ;)

// Thank you Milan for the great day! Even though the day was very rainy, we visited the gorgeous Duomo, bought a perfect umbrella from there also and I got the chance to wear my new favourite dress. Can’t wait for tomorrow.


Posted in Yleinen by Bella.