FARKKUTAKKEJA JA VERKKOSUKKIA

P5061616 P5061620 P5061640 P5061622

Hei tässä se nyt on! Kevään lemppariasuni! Vaikka kevään hankinnat pitikin vaatekaapin osalta olla tehtyinä, järjetön kevättakkikuume iski sittenkin vielä. Tajusin nimittäin, että kaapista ei löydy sellaista takkia, joka soveltuisi sekä niihin päiviin, jolloin lumisateen vuoksi sen alle pitääkin heittää vielä neulepaita että niihin hetkiin, kun takin alle ei tarvita kuin kesätuultakin kevyempi kukkamekko. Mutta siinä se nyt sitten; meet my new farkkutakkini.


TAKKI LEVI’S FARKUT ZARA AURINKOLASIT RAY-BAN  HUPPARI ZARA  LAUKKU GINA TRICOT SUKAT SWEDISH STOCKINGS  TENNARIT H&M (DIY)


Ei ollut muuten kovin helppo tehtävä löytää t-ä-y-d-e-l-l-i-s-t-ä farkkutakkia. Olin muodostanut päähäni kuvan tietynlaisesta takista, ja hetken jo Ideaparkissa kaupasta toiseen säntäillessäni ajattelin, että joutuisin tinkimään vaatimuksistani. VIimeinen oljenkorteni, Halonen, tuotti kuitenkin tulosta ja kiikutin välittömästi tämän Leviksen takin sovituskoppiin. Ja siinä se. Ihan täydellinen. Juuri oikean värinen, juuri niin rento malliltaan kuin toivoinkin, juuri täydellisen kokoisilla taskuilla, ilman liian päheitä kulutuksia tai repaleita. Ainoa miinus tulee budjettini ylittäneestä hinnasta, mutta pakko luottaa siihen, että tämä klassikko kestää aikaa.

P5061642 P5061631 P5061636 P5061617

Nyt kiidetäänkin sitten jo kovaa vauhtia kohti keskiviikkoa ja työpäivää. Tänään olisi tarkoituksena pakkailla äitienpäivälahjoja meidän mameille ja mummulle ja toki television ääreen on nauliuduttava jälleen peliäkin katsomaan. Nyt tsemppi päälle ja hyvällä energialla kohti uutta päivää, jokohan leijonat ovat saaneet kyntensä teroteltua.. ;)

Psst. Suuren suuri kiitos ihanaiset muumifanit osallistumisinnokkuudesta – Coruun muumikorvisten voittajan löydät täältä! <3

P5061657


Posted in and tagged by NOORA.