MODERN LEIA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Moni varmasti kaipaa ideoita ja inspiraatiota joulun ajan juhlakampauksiinsa, ja ajattelinkin kuvien kera esitellä lauantaina kehittelemäni kampauksen myös teille pienen tutoriaalin muodossa. Kampaus on helppo tehdä ja aikaa sen tekemiseen kului itselläni alle kymmenen minuuttia, vaikka ensimmäistä kertaa kyseistä lookia hiuksiini rakentelinkin. Modernisoidun prinsessa Leian kampaukseen et rakennusaineiksi tarvitse muuta kuin koristeellisen hiuspannan ja loivasti kiharretut kutrit. Itse jätin tästä lookista pois klipsipidennykseni ja käytössäni olivat siis vain omat jonkin verran yli olkapäiden ulottuvat hiukseni.

Raapustukseni kertokoon lookin tekotavasta enemmän:

Tässä kampauksessa parasta on ehdottomasti sen monikäyttöisyys. Kampaus pysyi koossa niin lauantain joululahjashoppailut, lumituiskussa kuljeskelemisen ja vielä kaiken lisäksi lauantai-iltana juhlitut synttäritkin. Ja mitä enemmän hurmauskiharoita pääsi lopulta valloilleen, sitä suloisemman sotkuisaksi hiukset muuttuivat.

Hih, kuinka hauskaa olikaan huomata, kuinka paljon eri kommentteja tämä minun tyylilleni hieman oudompi kampaus herättikään. Matin mukaan muistutin tyyliltäni kovasti Vain Elämää Eriniä, isäni sanoi, että näytän siltä, että alan kohta tanssimaan charlestonia ja illan riennoissa sain lisänimen prinsessa Leia. Kolme kärpästä yhdellä iskulla siis, ja minä kun halusin vain kampauksen, joka kestää talvisen lauantaipäivän.

// This Saturday I tried out something new! This look and hairdo was created in under ten minutes and in my opinion, it suited me quite nicely! It’s always refreshing to try out something new. Follow the easy tutorial and try it yourself!


Posted in Yleinen by Bella.