IHASTUTTAVA YSTÄVYYS

Kun astiakaapissa on reilusti yli kolmekymmentä muumimukia, uudelta muumimukilta vaaditaan paljon, että se kiilaisi kaikkien niiden vuosien aikana suosikeiksi nousseiden mukien ohi. Mukin täytyy olla täydellinen niin sävyiltään, kuvitukseltaan kuin aiheeltaankin.

Ja kaikkea tuota on tämä muki, joka saapui kauppoihin eilen. Pitkästä aikaa suorastaan juoksin hakemaan uutta mukia heti sen ilmestymispäivänä, sillä olin ehtinyt odottaa tätä kaunokaista jo jonkin aikaa. ”Kuka lohduttaisi Nyytiä?” on yksi kaikkien aikojen muumiteossuosikeistani ja Ystävyys-tuotesarjan tultua myyntiin jokin aika sitten, hankin samaisesta sarjasta siskolleni syntymäpäivälahjaksi tämän ihastuttavan lautasen ja itse sain sarjan kaatimen anopiltani. Mummulleni sen sijaan ostin tarjottimen, jossa Nuuskamuikkunen soittelee huuliharppuaan ja äidilleni ostin äitienpäivälahjaksi tarjoilukulhon. Kuten huomaatte, Ystävyys on siis ihastuttanut minua kovasti!

Uuteen mukiin tykästyin niin paljon, että minulla ei ollut aikomustakaan piilottaa sitä kaappiin. Samalla, kun hankin mukin, ostin sen sisuksiin helmivillakon ja asettelin kasvin mukin uumeniin. Paikkansa se löysi keittiön parhaimmalta paikalta.

(1) Ystävyys, (2) Alkuperää kunnioittaen, (3) Mymmeli, (4) Sosuli ja (5) Esi-isä.

Niin vain kävi, että oma muumimukien top5:ni meni tämän mukin myötä uusiksi – mikä mukeista on sinun suosikkisi?


Posted in and tagged by NOORA.