Papukaija olalla

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Viime aikoina olen törmännyt useammin kuin kerran tai pari blogimaailmassa herkullisen ihanaan nettikauppaan nimeltään My Fiina. Suurena asusteiden ja korujen ystävänä, tein toki pienen tutkimusmatkan kyseisen liikkeen laajoihin valikoimiin, ja päädyin kuin päädyinkin kassalle pienen tilauksen kera.

Mitä saadaan, kun yhdistetään hehkuvan turkoosi väri, muutamia sulkia ja suloinen pikku papukaija orrella istumassa? Täydelliset kesäkorvikset, jotka saavat hymyn huulille, joka kerta peiliin katsoessa. Asusteilla ja koruilla on helppo hassutella tai luoda persoonallista ilmettä asukokonaisuuksiin. Papu ja Kaija pääsivät jo tänään testiin ja keräsivät kehuja jopa äänestyspaikalle sulat korvissa kiirehtiessäni!

Toinen aarre löytyikin sitten sormuspuolelta. Jokaisen bloggarin ja valokuvaajan unelmakoru viimeistelee lookin kuin lookin.

Joko te olette ehtineet kyseiseen nettikauppaan tutustua? Itse olin äärimmäisen tyytyväinen ensimmäiseen ostokokemukseeni. Korujen maksaminen kävi kätevästi verkkopankin kautta, eikä aikaakaan, kun korut jo tipahtivat postiluukusta kotiin! Tykkäämällä 29.2. mennessä My Fiinan Facebook-sivusta, osallistut muuten viiden 15 euron arvoisen lahjakortin arvontaan, ja mikä hienointa, My Fiina tarjoaa asiakkailleen koko helmikuun ajan ilmaiset postikulut. Mikäli siis kaipailet vielä uusia persoonallisia koruja tai asusteita vaikkapa Wanhojen tansseja ajatellen, suosittelen suuntaamaan selaimen kohti My Fiinaa! :)

Mitä tykkäilitte löydöistäni?

// New jewellery? Check out My Fiina ♥

Postaus sisältää mainoslinkin.


Posted in Yleinen by Bella.