KESÄNORPPA VINKKAA : KUTRIT KUNTOON!

Kesänorppa täällä moi – nyt ollaan niiiiin lomalla! Mutta se ei toki tarkoita sitä, että blogi kiikkuisi kanssani riippukeinussa, vaan tulevien viikkojen aikana blogi päivittyy yhtä ahkerasti kuin normaalistikin. Ehkä jopa useamminkin, kun ehdin vihdoin toteuttaa myös niitä muistikirjaani kerättyjä postausideoita, jotka ovat odottaneet lomaani. Joten let’s start, aloitetaanpa kesänorpan kesäkutrilemppareista! Ennen kuin siis suuntaat viikonloppuna rantasaunaan, nappaa nämä vinkit talteen.

Turhat löpinät sikseen; Balmainin Volume Shampoo on mie-le-tön! Kätevästä pumppupullosta on helppo annostella sopiva määrä shampoota kämmenelle ja riittoisassa shampoossa onkin melkoisia taikavoimia – se tuuheuttaa, lisää hiusten volyymia ja tekee kesäkutreista käsittämättömän kiiltävät! Shampoo on omasta mielestäni sopivan kevyt koostumukseltaan ja ylellisen ulkoasunsa ansiosta jopa purnukka miellyttää kovasti silmää. Mieto koostumus sopii omalle herkälle päänahalleni erinomaisesti (ei kuivata tms) ja shampoo sopiikin kaikille hiustyypeille. Kun shampoon kaverina käyttää samaisen sarjan syväkosteuttavaa hoitoainetta, lopputuloksena on kiiltävät ja upeat kesäkutrit. Värjätyille hiuksille hyvin soveltuva hoitoaine sisältää UV- ja lämpösuojan ja hoitoaineen arganöljy ravitsee tehokkaasti käsiteltyjä hiuksia. En ihan heti ole tästä duosta luopumassa!

Yhdistettynä Balmainin kultaiseen kampaan, tämä setti toimisi mielestäni aaaaivan ihanana lahjaidiksenä – mitäs jos veisitkin mökkituliaisina tällaisen herkkukorin ystävällesi? Kaverini Umppu hemmotteli minua tällä paketilla jokin aika sitten ja teki minusta Balmain-fanin välittömästi. Mutta nyt, joko sauna on kuumana? Kesäviikonloppu kutsuu!


Posted in and tagged , by NOORA.