Pientä hemmottelua muuton keskelle

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Ilta on jälleen kulunut kotia kuntoon laitettaessa; vielä viimeisiä silauksia ja loppurutistuksia ja tämä muutto on vihdosta viimein taputeltu tältä osin. Ihanaa, että olette olleet niin energisiä tsemppaajia ja ymmärtäneet, että muuton vuoksi postauksia on tullut tavanomaista vähemmän. Pian on luvassa kuitenkin oikea sisustus- ja kotipostausten rypäs, kun pääsen esittelemään teille uutta kotiamme kokonaisuudessaan. :)

Tänään hemmottelin itseäni ja tietysti myös uutta kotia kimpulla Pengerkatuun sointuvilla tulppaaneilla ja hei mikäs tuolla tulppaanien joukossa oikein pilkottaakaan..

Löysin Vero Modasta itselleni pienellä alennuksella varustetun yksiolkaimisen mekon, josta olen haaveillut jo jonkin aikaa. Muutto on vaatinut veronsa ja ajattelin, että pieni ”heräteostos” on nyt paikallaan.

Kaunis, vaalean beige yksiolkaiminen mekko henkii mielestäni kreikkalaisuutta ja olen aina aina aina tykästynyt juuri tämän tyylisiin mekkoihin. Polvipituinen höyhenenkevyt unelma suorastaan vaatii tosin rinnalleen ruskettuneen ihon ja kiharapilvestä kootun nutturan. Koruja ei tämä mekkonen välttämättä kuitenkaan kaipaa suurehkon ja näyttävän olkapääkoristeen ansiosta.

Jahas, pojat huutelevat tuolta eteisestä, että nyt pitäisi mennä kertomaan, mihin kohtaan uusi peili lätkäistään. Jes, kokovartalopeili! Lupaan laittaa mekostakin lisää parempia kuvia, mutta miltä vaikuttaa; olisiko tästä tulevan kesän viralliseksi juhlamekoksi?

// Do you know the feeling when you find the dress you have been dreaming of for a long time on Sale? ;) My new Vero Moda dress is going to be my official dress for the summer 2012 ;)


Posted in Yleinen by Bella.