Päähineitä palkinnoiksi!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nyt niitä olisi muutama tarjolla.

Osoititte niin suurta innostusta ja mielenkiintoa pieniä tuotoksiani kohtaan, että näpersin niitä teillekin pari. Arvonta käynnistyy nyt, ja tällä kertaa säännöt ovat nämä:

Kukin panta on omatekemäni, ja täten tietysti myös yksilöity. Toista samanlaista et löydä taatustikaan mistään. Olen pikkuruisiin ”tuoteselostuksiin” laittanut mukaan pannan pesuohjeet, ja toki sieltä blogin osoitekin pikkuruisin kirjaimin tulee löytymään. Sovitaan nyt vaikka sitten niin, että tää on nyt se mun blogin juttu, pannat designed by Noora ;)

Arvontaan osallistutaan jättämällä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin. Jätättehän myös anonyymit nimimerkin kommenttiinne! :)

Tällä kertaa te vaikutatte siihen, paljonko palkintoja lähtee liikenteeseen. 

  • pantoja arvotaan 2 kappaletta

  • MUTTA jos kommentteja tulee yli 40, pantoja arvotaan 3 kappaletta tai

  • jos kommentteja tulee yli 60, pantoja arvotaan 4 kappaletta ;)

Totuttuun tapaan arpaonnensa voi tuplata linkittämällä tämän postauksen myös omaan blogiinsa (ilmoitathan myös siitä kommentissasi).

Millaisen pannan sinä sitten voitat, jos arpaonni osuus kohdallesi? Kun 2(-4) voittajaa on arvottu, ilmoitan asiasta blogissani ja laitan vielä kuvat kaikista voittopannoista. Koska kaikki pannat ovat erilaisia, arvon vielä voittajien kesken, kuka heistä minkäkin pannan voittaa.

OSALLISTUMISAIKA ALKAA NYT, ja päättyy ensi viikon sunnuntaina 16.1.2011 klo 23.59.


Posted in Yleinen by Bella.