JUURI NYT HALUAN KERTOA, ETTÄ..


| takki | H&M    | sukkahousut | AARRE /*saatu   | neule | H&M
| huivi | H&M  | kengät | PALMROTH ORIGINAL


Asioita, jotka haluan kertoa teille juuri nyt tänä harmaana maanantaina talviaikaan siirtymisen kunniaksi ..

.. olen löytänyt täydellisen uuden punan syksyyn. Tavanomaisesti syksyisillä huulilla nähdään tummempia sävyjä, mutta ihastuin kovasti raikkaaseen essencen Crystal Power-punaan, jonka väri määräytyy huulten pH-arvon mukaan. Omilla huulillani sävy on pehmeän vaaleanpunainen.

.. tätiys on ihanaa. Kummitätinä oleminen on yksi elämäni suurimmista kunnianosoituksista ja koen istuvani tuohon rooliin hyvin. Kummityttöni tuo elämääni niin paljon iloa ja on käsittämätön etuoikeus päästä seuraamaan näin läheltä kummilasten kasvua.

.. olen onnekas, kun elämässäni on niin paljon rakkaita sukulaisia. Kerroinkin jo instan puolella, että vietimme Matin isän syntymäpäiviä viikonloppuna, enkä voi kuin todeta ääneen, että upean miehen lisäksi, olen löytänyt elämääni ison ja hienon joukon uusia perheenjäseniä hänen kauttaan.

.. essencen joulukalenteriarvonnan voittajan nimi löytyy nyt täältä.

.. kävin ostamassa tänään pari kerää lankaa. En vaan löytänyt mistään sukkapuikkojani muuton jäljiltä, joten lankakerät odottavat nyt kiltisti pöydällä sitä hetkeä, kun pääni yläpuolelle syttyy lamppu ja muistan missä ne ovat.

.. kuinka hyvä fiilis tulikaan, kun eilen ahkeroimme rivitaloasuntomme pihan syyskuntoon. Kesäkukat päätyivät biojätteeseen ja tilalle tein kauniita syysistutuksia. Seuraavaksi on sitten kausivalojen vuoro.

.. kellojen siirtäminen on kummallinen asia. Kun herää maanantaiaamuna virkeänä klo 06:15, ei voi kuin hämmästellä toimintaansa.

Tällaisia ajatuksia tähän päivään, joka alkaa olla jo paketissa. Joulupaketissa, heh. Glögikausi avattu ja koristetilaus Disneystoreen tehty. Tästä se taas lähtee. Suotta olin huolissani.


Posted in and tagged by NOORA.