NIITÄ PIENIÄ JUTTUJA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

| LÄHETÄ KORTTI YSTÄVÄLLE | Nyt jos koskaan on oikea aika kaivella kaapistojen kätköistä esiin postikortit, jotka silloin joskus on jäänyt lähettämättä. Postimerkkejäkin löytyy monelta lompakosta, joten kortin kirjoitteleminen ja sen jättäminen keräyslaatikkoon voi olla osa vaikkapa päivittäistä kävelylenkkiäsi. Osoita korttisi hänelle, joka yrittää saada aikaansa kulumaan karanteenissa tai hänelle joka paiskii töitä etänä kotoa käsin.

| KUKKALÄHETYS ISOVANHEMMILLE | Omaa sydäntä riipaisi eilen kovasti, kun en voinut osallistua isoäitini 84-vuotissyntymäpäiville. Onnitteluhalin ehtii onneksi antaa myöhemminkin ja lahja olisi tarkoitus toimittaa piakkoin mummelin oven taakse, mutta mikäli painiskelet samankaltaisten asioiden parissa juuri nyt, muistuttaisin teitä kukkalähetysten mahdollisuudesta. Esimerkiksi täällä Tampereen suunnalla Kukkakauppa Opuntia tarjoaa tällä viikolla ilmaiset kotiinkuljetukset kukkalähetyksiin. Tilauksen voit tehdä soittamalla tai viestillä, nyt on aika tukea paikallisia yrittäjiä! Ps. Opuntialla on maailman kauneimmat kimput!

| POIMI SOMESTA TEKEMISTÄ | Olen aivan haltioissani siitä, kuinka upeita ja ainutlaatuisia ideoita suomalaiset yritykset ovatkaan kriisin aikana toteuttaneet meidän iloksemme. Moni tapahtuma on siirtynyt sosiaalisen mediaan ja kuinka ihastuttavia piristyksiä olenkaan sieltä viime päivien aikana bongaillut – esimerkiksi Papu julkaisi sivuillaan ilmaiseksi ladattavia väristyskuvia tutuista printeistään! Nämä saattoivat ensisijaisesti olla lapsille tarkoitettuja, mutta en voinut vastustaa kiusausta, kun ponipaitani printti tuli vastaan.

| LAITA KIRJA KIERTOON | Moni kuluttaa aikaansa varmasti tällä hetkellä kirjojen parissa, ja kun kirjastot ovat kiinni, uutta luettavaa on hankalampi löytää edullisesti. Suosittelenkin siis käymään omaa kirjahyllyä läpi ja poimimaan sieltä muutaman teoksen (esim. ohuet pokkarit soveltuvat lähetettäviksi kirjepostina!), joista on valmis luopumaan. Pokkari pakettiin ja postiin, kotoileva ystäväsi ilahtuu varmasti!

| MUISTA MYÖS ITSESI | On tärkeää pitää huolta läheisistään ja heidän hyvinvoinnistaan, mutta muistathan pitää huolen myös itsestäsi. Elämme kamalia aikoja ja positiivisen fiiliksen säilyttäminen on hetkittäin äärimmäisen vaikeaa, miltei mahdotonta.

Ei mulla muuta. Tää sydän on just sulle. <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.