KOPPAKUORET

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Minua jännittää. Hyvällä tavalla. Tämän postauksen jälkeen kirjoitan luonnoksiini postauksen, jollaista en ole koskaan ennen kirjoittanut. Jännittäähän se nyt. Jopa niin paljon, että kun tuo kyseinen postaus on kirjoitettu, aion keittää kupin kuumaa chai lattea, uppoutua sohvan nurkkaan ja tuijottaa ainakin kolme jaksoa Greyn Anatomiaa. Nollata ajatukset ja unohtaa jännityksen.

.. keskitytään nyt kuitenkin vielä hetkeksi kuoriaisiin. Koppakuoriin. Kuorikoppakuoriaisiin.

Tuo iPhone 5 on sen verran arvokas sijoitus, että mielelläni satsaan muutaman kympin sen hyvinvointiin. Michael Korsin silikonikuoret eivät olleetkaan se minun juttuni (löydät ne miniblogikirppikseltä täältä) ja eilen piipahdin nopeasti kuori(ais)ostoksilla Koskikadun Cottonilla. En ollutkaan hetkeen Cottonilla vieraillut ja voi mitä syysaarteita tytöt heti minulle pääsivätkään esittelemään. Oli pakko sulkea silmät kaikelta muulta paitsi kuorivalikoimalta, vai voiko uuden puseron perustella sillä, että iPhoneni tarvitsee sitä? Maybe not.

Valinnan tein kuitenkin heti, kun silmiini osui Tory Burchin Multi Beetle Hardshell Case! IHANA. Inhoan ötököitä, mutta eihän tuollaista ötökkäparvea voi vastustaa edes hyönteismyrkyin.

Matin mielestä minun pitäisi soittoääneksi vaihtaa Ellan ja Aleksin MC Koppakuoriainen.

Ja nyt SEN postauksen kimppuun ja sitten Greyn Anatomian pariin. Kuka hömelö muuten menee lukemaan juonipaljastuksia kaudelta 8, kun itse katselee vasta kuudetta kautta. Damn you Noora, damn you.

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

// Aren’t they just- adorable? Okay, bugs are yucky if you ask me, but I just couldn’t resist these cuties. This case is perfect to take care of my iPhone and  even though the beetles aren’t my favourites, there’s something so cute in that case. I absolutely love it.


Posted in Yleinen by Bella.