Lähettäskö lenkille?

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Päivää asu. Tiedättekö niitä aamuja, kun pukeutuminen ja jo pelkästään sängystä ylös nouseminen ei vaan oikein inspiroi. Mulla oli tänään sellanen aamu. Siksi päällä keikkui maailman yksinkertaisin päivän asu. Hennesin sortsit tapasittekin jo eilen; ne on kovin monikäyttöiset. Käyvät töihinkin, puhumattakaan rennosta röhnöttelystä sohvalla. Oranssi paita puolestaan on samasta ketjusta, ja sekin kuuluu lempivaatekappaleisiini. Oranssi ja ruskee kulkee varsinkin noissa sävyissä käsi kädessä kuin paita ja peppu, ja tämä hätäratkasu menee päälle taatusti vielä tulevinakin angstiaamuina.

Odottelen juuri M:ää hierojalta ja valmistaudun taas henkisesti illan juoksulenkkiin. En ole koskaan ollut mikään urheilijatar. Jotenkin nyt vain on pikku hiljaa alkanut tuntua siltä, että arki sujuu paljon vaivattomammin, kun edes pikkasen viitsii raottaa lenkkareille ulko-ovea. Juokseminen on äärimmäisen rentouttavaa, ja tavoitteiden saavuttaminen auttaa vaan spurttaamaan turbovauhdille (tai sitten innostuin vain viime lenkillä vastaan lenkkeilevästä Ilveksen liigapelaajasta :P ). Koska aina ei kuitenkaan huvita juoksennella hyttysten kanssa metsäteillä, toimii hyvänä verryttelyvaihtoehtona myös jumppapallo tai kuntopyörä (nämä omistamalla ei voi keksiä tekosyitä edes sateella, ja valitettavan vähän on kyllä muutenkin satanut tänä kesänä, ei oo paljoo päässy luistamaan! ;)). Huomioikaa myös Epun aavemaiset muuvit edustalla. Kuntopyörän sain lahjaksi muutama joulu takaperin, ja viime aikoina sillä on tullut sotkettua noin 30 km viikossa. Juoksu rasittaa jalkoja melko paljon, siksi kilsamääriä on hieman täytynyt pienentää. Kuntopyörän polkeminen on vain niiiiin tylsää ja puuduttavaa, että omani raahaan suosiolla tv:n eteen, kun into iskee. Karhun jumppapallon mukana tuli ohjevihkonen liikkeiden opettelua varten. Toimii loistavasti vaikkapa venyttelyn apuvälineenä. Tykkään! :)Hilpeyttä varsinkin M:ssä herätti, kun kuukausi sitten raahasin hulahulavanteen kotiin. Näin Ellen DeGeneresissä, kun joku julkkis oli saanu ittensä sitä pyörittelemällä kuntoon – joo ei toiminu mulla. M räkätti vieressä ja Eppu yritti napata vanteen kiinni ilmasta.


Asusteita unohtamatta, urheilussa tärkein asusteeni on ehdottomasti iPodTouchini. Musan pitää rääkyä täysiä korvissa, jotta lenkkikenkä menee toisen eteen. Varo kuitenkin hoilaamasta vahingossa lenkkipolulla biisejä ääneen, voi aiheuttaa kanssaulkoilijoissa hämmennystä – tai sitten pelottaa karhut pakosalle.

Ja mistä tämä kuntopostausidea sai alkunsa? Käytiin iskän kanssa tänään ruokatunnilla syömässä ihastuttavan intialaista ruokaa. Herkullista herkuttelua! Lisukkeeksi saatiin tosin kuunnella paria naikkosta, joilla oli paljon sanottavaa jostain työkaveristaan viereisessä pöydässä. Hyi hyi naiset, ei saa juoruilla, tai hys hys ainakin. ;)

Olkaa reippaita!! Tämä typy pinkaisee poluille – än – yy -tee -nyt.


Posted in Yleinen by Bella.