Moi mä oon Noora.

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen


Tässä se nyt sitten on. Ihka ensimmäinen blogimerkintäni. Ajatus blogin kirjoittamisesta on sykkinyt mielessä jo monet kerrat, ja nyt, kesäisen sadeillan inspiroimana tartuin tuumasta toimeen. Curiouser and Curiouser on ihan tavallisen naisen blogi (harvemmin tunnen oloani Liisaksi Ihmemaassa), mutta miksei tavallisestakin elämästä voisi kirjoittaa.

Itsensä kuvaileminen on niin vaikeaa; asuinkumppanin, kutsutaan häntä vaikka M:ksi, mielestä olen rakastettava pikku-pirttihirmu, jonka siivousintoilu ja maaninen shoppailuvietti voi koetella hermoja, ja vaatekaappeja. Jos pikkusiskolta kysytään olen opiskelijaelämästä piittaamaton työnarkomaani, joka nukahtaa perjantai-iltana paplarit päässä jo ennen saunavuoroa. Terkkuja Roosalle! Elämässäni on myös toinen mies, todellinen super-mies. Eppu, 10 kk, esiintyy varmasti blogini kiintotähtenä.


Bloggaus on mulle aika tuore juttu, bannerit ja muut ulkoasulliset seikat pistetään uusiksi, kun taidot kasvavat ;) Tarkoitus on ylläpitää hyvänmielen blogia, joka pistää kirpparilöydöt ja muut elämän pikku ilot järjestykseen (ja älkää huoliko, pahatkin päivät puretaan paperille ihan varmasti). Toivottavasti tästä kuitenkin on iloa muillekin kuin minulle ;) Postausideoita otan ilomielin vastaan heti kun lukijakunta (toivottavasti!) blogini bongaa.

Lisää heti huomenna.
Innokkain terveisin, Noora

P.S. Ai mistä nimi Curiouser & Curiouser tulee? Vastaus löytyy Makuunin hyllyn uutuuksista. Viikonlopun leffavinkiksi suosittelen satumaista Liisaa ihmemaassa ;)


Posted in Yleinen by Bella.