Hellettä, ihmissusia ja toimistohommia

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Jos olisin perussuomalainen aloittaisin varmaankin tämän päivityksen toteamalla, että huh hellettä. Antaa paistaa vaan ;) Kerrankin meillä on lämmintä vuorokauden ympäri, ja vaatekaappiin kerääntyneet kesävaatteet saa oikeasti käyttöön!

Ilmastoimaton toimistoympäristö ei tosin oikein miellytä. Pikkuriikkinen puh-puh-puhallus pöytätuulettimesta ei oikein auta, kun jonossa odottaa helteestä piittaamattomia asiakkaita, ja itse toimit kesätuuraajana. Noh, hikikarpaloista viis, suuren suuri työsuhde-etu on, että suurimmat helletuskastumiset pääsee ruokatunnilla purkamaan työpaikan vieressä olevalla kirppuritorilla. JA TIÄTTEKÖ MITÄ?! Kirpparillakin oli tänään ALE, ja mukaan lähti henkkamaukan toppi eurolla.

Viime aikoina olen entistä enemmän alkanut kiinnittämään pukeutumisessa huomiota asusteisiin. Sain viikko sitten siskoltani nimipäivälahjaksi kukkalaukun, joka muistuttaa ehkäpä jonkun mielestä Helinä-keijun krapula-aamun kukkapuklausta, mutta kassi on nyt joka tapauksessa heilunut olalla kehuja keräten ensinäkemisestä alkaen. Ja kun pinkkiin kultahihnaiseen unelmaan yhdistää vielä Nelly.comin alesta bongatut gladiaattorit kultaniitein (8€), on päivän asu koossa.

Olin niin out. Nimittäin Twilight-out. Houkutus meni jo, nyt vuorossa Uusikuu. Tein periaatepäätöksen, että ensin kirja sitten leffa. En ole oikein vieläkään varma ensimmäisen leffan nähtyäni ja kirjan luettuani, että onks tää mun juttu. Uusikuu on pian pulkassa, ja oon tällä hetkellä team Jacobin kelkassa. Ai mikä opinnäytetyö? ;)

Toimistontyttö vaihtaa nyt vapaalle,
kerron huomenna onko Edward sittenkin ihkumpi ;)


Posted in Yleinen by Bella.