”LOMALLA VIIMEINKIN” & MUITA AURINKOISIA LOMALAUSAHDUKSIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Aamukamman piikit on napsittu poikki – loma on täällä! Haluaisin kovasti todeta, että ”lomalle lompsis”. Mä olen niiiin lomalla! Lomalla viimeinkin!

Pidän päivätöistäni nyt siis kahden viikon breikin, mutta sisällöntuotantotyöni jatkuvat normaalisti. Instani kannattaa siis klikata seurantaan viimeistään än-yy-tee-NYT, jos haluat mukaani kesäseikkailuille, iltauinneille, toriaamiaisille ja roadtripeille. Mitään kovin ihmeellistä ei tuleville lomaviikoille ole suunnitteilla, mutta se ei haittaa lainkaan. Kesäloma-aamuna on ihana herätä ja päättää vasta aamupalaa popsiessaan, että mitäs sitä tänään oikein tehtäisiinkään.


Pusero UHANA DESIGN //*saatu   Shortsit UHANA DESIGN //*saatu


Koska lomamoodini saattaa viedä sen verran mukanaan, että blogin puolella tapahtuu harvemmin parin tulevan viikon aikana, toivottelen teille kaikille nyt vielä virallisesti ihanaa kesäkuun loppua ja heinäkuun starttia. Nautitaan jokaisesta kesähetkestä, joka tuo hymyn huulille, kastellaan varpaita viileään järviveteen aina, kun siihen on mahdollisuus ja nautitaan torikahveista ajan kanssa. Kesä menee aina silmänräpäyksessä, yritän siis itsekin tulevan lomani aikana oppia elämään hetkessä.

Nau-ti-taan.


Posted in muoti and tagged by NOORA.