LAUKULLINEN JUHANNUSRUUSUJA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Hei ihanat! Tulin toivottamaan teille pikaisesti tunnelmallista, hymyilyttävää, lämmintä ja lempeää juhannusta. Olkoon juhannuksesi täynnä suloisia hetkiä, hurmaavia herkkuja, pulahduksia viileään järviveteen ja onnellisia hymyjä. Satoi tai paistoi, nautitaan olostamme ja vietetään kukin omannäköistä keskikesän juhlaa – eikös niin?

Kerroin muutama päivä sitten, että omat suunnitelmamme ovat vielä hieman auki. Niin ne ovat edelleenkin, mutta tuntuu ihanalta ja tarpeelliselta aloittaa pidennetty viikonloppu, jonka toivon kovasti tuntuvan minilomalta. Vain kolme toivetta minulla on tälle juhannukselle: 1) kukkaseppele, must-have, 2) uimareissu lähirantaan eväiden kera ja 3) pitkät yöunet. Jos edes kaksi kolmesta toteutuu, olen äärimmäisen tyytyväinen.


Bleiseri VERO MODA  Toppi ADIDAS  Farkut H&M  Laukku MARIMEKKO  Tennarit PUMA  Korvakorut MONKI


Hassummalta juhannussuunnitelmalta ei kuulosta myöskään jätskihetki Sorsapuistossa. Nappasimme nämä kuvat eräänä sateisena päivänä, ja Sorsapuisto näytti niin kauniilta. Puistossa oli kirppismyyjiä, jätskikioski oli auki, lammessa uiskentelivat sorsanpoikaset ja jylhä Tampere-talo loisti taka-alalla. Jos aikaa olisi ollut kuvailemisen lomassa hieman enemmän, olisin ehdottomasti ostanut pehmiksen kiskalta matkaani ja kävellyt lammen ympäri. Ehkä juhannuksena sitten?

Mutta nyt, kone kiinni ja kohti keskikesänjuhlaa. Juhannustaikoja viikonloppuusi!


Posted in muoti and tagged by NOORA.