KESÄOLO JA HUNAJAINEN ANMARI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Pohdiskelin aiemmin tällä viikolla Instagramin puolella, että olisiko jo ajankohtaista askarrella loma-aamukampa, vaikka lomapätkät häämöttävätkin vasta heinäkuun puolella? Ei siinä kovin montaa piikkiä toisaalta olisi enää jäljellä.

Ajatukset ovat joka tapauksessa suunnanneet jo kohti kesän seikkailuita ja kesäunelmia, vaikka suuren suuria suunnitelmia ei tälle kesälle olekaan luvassa. Muutamat juhlat, roadtripit, yhdessä vietetyt hetket läheisten kanssa ja omat syntymäpäiväni täyttävät kesän mukavasti. Kaikki muu mieluinen tekeminen onkin sitten vain lämmöllä vastaanotettua plussaa. Minulle tällainen lomasuunnittelemattomuus sopii oikeinkin hyvin. Suunnitelmilla on aina tapana muuttua ja itse elän kesäisin mieluusti ex tempore-meiningillä. Kun aamulla saa vaikkapa idean roadtripistä kaupunkiin, jossa ei ole aiemmin vieraillut  — sitten mennään! Monesti tällaiset kesäpäivät ovat niitä unohtumattomimpia.


Mekko  NOSH, Anmari // *saatu   Shortsit NOSH //*saatu   Sandaalit BIRKENSTOCK


Milloin sinä aiot lomailla ja onko kesäksi jo monia seikkailuita suunnitelmissa? Uskomattomalta tuntuu myös se, että juhannus kurkkii jo aivan nurkan takana, eikä varsinaisia juhannussuunnitelmiakaan ole vielä lyöty lukkoon. Mietin jopa kaupunkijuhannuksen viettämistä; en ole pitkään aikaan ollut kokonaista juhannusta kaupungissa, mutta ajatus viehättäisi kovasti. Toki visiitit juhannusmaisemiin maalle ovat aina myös mukavia. Lomaan on kuitenkin vielä sen verran aikaa, että pitkä viikonloppu leffamaratonien parissa kiinnostelisi kovasti. Mutta taidanpa suunnata myös keskikesän juhlaan samalla ajatuksella kuin lomaankin – let’s go with the flow! Juurihan sanoin, etten aio suunnitella liikaa!

Yksi asia on kuitenkin varma, aion nauttia kesästä hunajaisen kaunis Anmari-mekko ylläni. Helmat hulmuten kohti viikonloppua siis.

 


Posted in muoti and tagged by NOORA.