TAMMIKUUN LEMPPARILOOK : PAUKKUPAKKASISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Tammikuun paukkupakkasten asukokonaisuudet toistivat kerta toisensa jälkeen itseään: lämmintä, lämmintä ja lämmintä päälle! Rakastan ulkoilua ja pakkaspäivien kävelylenkit ovat itselleni mainio tapa rentoutua; kovimmilla pakkasilla lenkit jäävät toki melko lyhyiksi, mutta hyvien varusteiden ansiosta, lenkit maistuivat raikkailta myös kovemmissa pakkaslukemissa. 

Joutsenen untuvatakit ovat omia luottotakkejani pakkasissa (ja miltei vuoden ympäri muutenkin), ja näissä kuvissa näkyvän hopeanharmaan aarteen heitän ylleni talvella ulkoillessani. Takissa on lämpöinen huppu, isot taskut ja todella kaunis sävy ja se kuuluukin ehdottomasti lempparitakkieni joukkoon. Tammikuun käytetyin takkini ehdottomasti!

Tänä talvena päätin vihdoin sijoittaa myös kunnon toppahousuihin. Valintani oli pitkien pähkäilyjen jälkeen Jack & Wolfskinin Atmosphere-untuvatoppahousut, joista luin vain ylistäviä kommentteja: hinta kirpaisi, mutta näin lämpimiä toppahousuja en ole koskaan aiemmin omistanut. Pienen miinuksen housut saavat tosin siitä, että niistä puuttuu taskut. Toivon kovasti, että housut kestävät aikaa sekä ahkeraa käyttöä. Ja kukaan tuskin yllättyy siitä, että jalassani tammikuun lempparilookissa nähdään jälleen Arctipsit kymmenen vuoden takaa. Olen melko varma siitä, että nämä kengät ovat käytetyin blogin kautta saamani tuote. Mukavuutensa ansiosta olen valinnut nämä jalkaani jopa toimistopäiviin. Suorastaan käsittämätöntä miten kengät ovat vuosikymmenenkin jälkeen näin hyvässä kunnossa. Ja vielä käsittämättömämpää on se, että olen kirjoittanut blogiani jo reilusti yli vuosikymmenen ajan.

Näissä kuvissa korviani lämmittää itsetekemäni neulepanta, joista innostuin kovasti tammikuussa. Tein pantoja arvottavaksi myös Instagramini puolelle (nytkin arvonta käynnissä!) ja samalla neuloin muutaman eri värisen itselleni. Kovimmilla pakkasilla ei näillä pärjää, mutta leudompiin pakkaspäiviin ne ovat erinomainen vaihtoehto. Löydät instastani Reelsin, jossa kerron kuinka helposti neulot itsellesi oman pannan!

Ihania pakkaspäiviä on luvassa vielä tällekin viikolle, joten kenties näistä lämmittävistä vinkeistä on jollekin apua. Mainittakoon vielä, että ulkoilussa käytän miltei poikkeuksetta Sidosteen merinovillafroteesukkia; kun varpaat pysyvät lämpiminä ja kuivina, ulkoilu maistuu entistä mukavammalta!

Ps. Lisää omia pakkaspäivien suosikkejani löydät täältä!

 


Posted in muoti and tagged by NOORA.