VIIMEISET ASUKUVAT 30-VUOTIAANA

MEKKO NEO NOIR   KENGÄT MINNA PARIKKA   LAUKKU PAUL’S BOUTIQUE (*saatu By EmKa)   AURINKOLASIT DOLCE & GABBANA

Rakastan syntymäpäiviä. Tosin tuntuu siltä, että vietän niitä nykyään itse jatkuvasti. Vastahan vuosi sitten leikkasin yksisarviskakkuani palasiin ja taas tänään sain hymy huulilla herkutella muorini järjestämillä lettukesteillä ja availla ihania läheisiltä saamiani paketteja. Minua on hemmoteltu niin ihanasti koko päivän ajan, että odotan jo innolla seuraavia syntymäpäiviäni. Tosin tätäkin päivää on vielä jäljellä. Kohta suuntaamme uimaan ja Matti lupasi vielä taikoa iltapalaksi tortillaillallisen – jeeep, hyvältä kuulostaa!

Jätän hyvillä mielin edellisen ikävuoden taakseni. Toivon koko sydämestäni, että elämä 31-vuotiaana on haasteineen kaikkineen välillä myös leppoisaa ja lempeää. Onnekasta ja onnellista. Illalla kilistelen vielä skumpalla ja menen iloisin mielin vuotta vanhempana nukkumaan. Tällaisen perheen keskellä on onni ja ilo vanheta.


Posted in and tagged by NOORA.