KESÄN ENSIMMÄISET JUHLAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

juhlat haalarijuhlava haalari


HAALARI CLOSET LONDON    KORVAKORUT DESIGN BY KIETO
KENGÄT MINNA PARIKKA


lettinuttura

Kesän ensimmäiset juhlat. Tuntuivatpa ne ihanilta. Juhlateltta ulkona, käsidesit laukuissa, hymy huulilla, sadekin taukosi ikään kuin antaakseen meille täydelliset puitteet pienille kesäjuhlille. Nautin joka sekuntista. Asioita, joita aiemmin on pitänyt itsestäänselvyyksinä, osaa kyllä arvostaa tämän vuoden jälkeen aivan eri tavalla.

Eilen saimme Matin kanssa siis kunnian osallistua serkkuni esikoispojan ristiäisiin ja kaivoin sadesäätä silmällä pitäen vaaterekiltäni esiin haalarin, josta on vuosien varrella tullut luottoasuni. Ostin Closet Londonin sinisen jumpsuitin viime vuonna ystäväni talvihäihin, mutta sen jälkeen tuota mainiota hankintaa on tullut ulkoilutettua niin kesä- kuin syksyjuhlissakin. Haalari on helppo asustaa juhlien teeman ja vuodenajan mukaiseksi ja viihdyn sen sisuksissa erinomaisesti. Helppo ja tyylikäs vaihtoehto tällaiselle tennaritypylle kuin itse olen. Parikan hopeiset tupsukengätkin sopivat menoon mukaan täydellisesti.

closet London jumpsuitvirkattu ristiäismekkosokerimassa kukkalettinuttura

Halusin eilen vähän hemmotella itseäni nimipäiväni kunniaksi ja kävin ottamassa ennen juhlia kampauksen lähistöllä sijaitsevassa Blade Hair’issä. Pikakampauksestani tuli mielettömän upea ja on jotenkin niin upeaa nähdä, millaisiin lookeihin hiuksistani onkaan. Itse en tällaista olisi ikinä saanut aikaiseksi! Nimpparitukkani viimeistelikin mielestäni kauniisti juhlalookin, enkä meinannut illalla malttaa painaa päätäni lainkaan tyynyyn, ettei kampaukseni menisi lyttyyn. Tällaiset rennot lettilookit ovat ehdottomasti se minun juttuni mitä juhlakampauksiin tulee.

Pieni poika sai komean nimen, me herkullista kakkua syödäksemme ja samalla näimme sukulaisia, joista kaikkia en ole nähnyt moneen kuukauteen. Varovaisesti sitä haluaisi jo luottaa siihen, että pian tällainen on taas arkipäivää. Maltti on valttia. Hyvää kannattaa odottaa.

design by kieto sininen kukkacloset london haalaribraided bun


Posted in muoti and tagged by NOORA.