ARKEA, 15/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä herkullinen otos on napattu pääsiäismaanantain jälkeisenä tiistaina, kun muistin yht’äkkiä jääkaappiin unohtuneet parsat ja taioin niistä lisukkeen kanan ja riisin kaveriksi Liemessä-blogin uunifetaparsa-ohjeella.Tätä herkullista dinneriä nautin olohuoneessamme sijaitsevalla isolla ruokapöydällä, joka vihdoin, vihdoin, vapautui sen oikeaa käyttötarkoitusta varten, kun saimme valtavan Star Wars-palapelin koottua. Olen alkanut tykätä ruuanlaitosta. Meni pitkään ennen kuin löysin rohkeutta alkaa kokeilla reippaammin erilaisia reseptejä. Harjoittelu tuotti tulosta ja viimeistään siinä vaiheessa, kun aloimme testailla erilaisia reseptejä Ruokaboksien ja Sannan Ruokakassien kera, huomasin, että en olekaan aivan toivoton kotikokki. Sittemmin olen alkanut myös googletella reseptejä inspiraation toiveissa ja testailla ihan omiakin ideoita keittiössä. Ruuanlaitosta on tullut kivaa ja jopa nautin siitä! Nyt kommenttiboksissa saakin jakaa oman luottoreseptinsä – mitä sä kokkaat mieluiten?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.