SISUSTUSOSTOKSILLA, PITKÄSTÄ AIKAA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

monki body vase

Muutimme ihkaensimmäiseen omaan kotiimme miltei päivälleen kaksi vuotta sitten. Tuntui huimaavan hienolta päästä sisustamaan rivitalokotia kerrostalokodin jälkeen ja lisääntyvä neliömäärä antoi aivan uudenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa kotia meidän tyyliseksemme. Voin kertoa, että tuolloin sisustuspörriäiset surisivat jatkuvasti ympärilläni useamman kuukauden ajan ja kotia laitettiin koko sydämellä kuntoon; uusia huonekaluja hankittiin melko paljonkin ja viimeistelyjä toteutettiin pienillä sisustuselementeillä. Lompakkoni oli kauhuissaan ja kun suurin osa ”pakollisista” hankinnoista oli tehty, huomasin jopa vähän kyllästyväni sisustamaan. Muuton jälkeen koti onkin pysynyt sisustuksellisesti hyvin samanlaisena. En ole juurikaan tehnyt edes pienempiä hankintoja, päinvastoin, tavaraa on tullut kannettua ahkerasti kirpputoreille.

Ennen lomia tein kodissamme suursiivouksen. Siivousurakan päätteeksi suuntasin pikkusiskoni kanssa Ratinaan ja Roosan suunnatessa Monkiin ostamaan maljakkoa, tiesin heti, mikä Monkin kotituotteista hänellä oli mielessä. Olin itsekin ihastellut tätä samaista ruukkua jo useasti!

Hyllyllä oli jäljellä enää kaksi kaunokaista. Arvaattekin jo varmaan, että toinen löysi uuden kodin siskoni luota ja toinen muutti meille.

Monkin kotituotteet ovat hurmaavia ja vierashuoneemme katseenvangitsija, tämä ihanuus, on sekin aikoinaan Monkista hankittu. Uusimman hankintani aion sijoittaa oleskelutilassa sijaitsevalle ruokapöydälle, mutta en ole vielä päättänyt istuttaisinko siihen viherkasvin vai käyttäisinkö pienempien leikkokukkakimppujen maljakkona – mitä mieltä olette?

Nähtäväksi jää nostaako sisustamisen into pitkästä aikaa päätään jälleen ensi viikolla, kun vietän vielä tulevan viikon kotona lomaillen..


Posted in sisustus and tagged by NOORA.