ARKIKUVA 49/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Suomen syntymäpäivänä, 6.12.2020. Onnea rakas Suomi 103-vuotta!

Missä kuva on otettu? Kuva hurmaavasta, sinivalkoisesta, kukkakimpusta räpsäistiin nopeasti matkallamme Tallipihalta ystäväni luokse. Sää ei voisi enää harmaampi olla, mutta siitä huolimatta hymyilyttää. Tallipihan Joulukauppa on paikka, josta lähtee aina kotiin joulumielen kera. Myös joulukoristeita tarttuu monesti kassan kautta kotimatkalle.

Mitä kuva esittää? Esittelinkin teille jo aiemmin blogissani Tallipihan Joulukauppaa, mutta eilen kävin nopeasti paikan päällä tekemässä joulukukkaostoksia. Tuo sinivalkoinen kimppu tarttui matkaani itsenäisyyspäivän kunniaksi hieman ex tempore-ostoksena, mutta Instagramistani voit kurkata kuinka ihastuttavan jouluasetelman ostinkaan sieltä kotiimme. Joulukukat ovatkin mielestäni aivan ihana idea myös joulumuistamisiksi!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olen lähes poikkeuksetta aina joulukuisin hyvällä tuulella – olen niiiin jouluihminen, että jo pelkästään tieto siitä, että eletään joulukuuta hymyilyttää! Viimeaikaiset sairastelut ja hammasleikkauksesta toipuminen kiristivät hammasta (heh heh..) marraskuussa niin, että joulukuu on jo nyt osoittanut parhaita puoliaan. Toivottavasti tällä vuoden tunnelmallisimmalla kuukaudella on vielä paljon mukavaa tarjottavaa.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.